Poradna duly
Jana Čurdová
Veru no malá taky někdy, ale já se snažim to nějak dodržovat, ona hodně přibírá. Nebo hodně.. podle tabulek trošililinku nad průměrem no. ![]()
mi na prdíky máme baby calm a je to 100procentně přírodní-fenyklový olej,anýz a už nevím co…no jinak zkus ten heřmánkový čaj jestli nebude lépe kakat…
Veru, malej má taky nádherný očíčka!!!
Jinak já mám zelený a taťka hnědé. Já jsem četla, že oči se zbarvý až kolem 11 týdne, takže my máme ještě 2 týdny čas…
Holky, to jsem blázen. Nám řekla Dr.,že žádné čaje zatím pít nemusíme, že je v Nutrouši vše.
Ale taky nekakáme, včera jsem nevydržela, 2 dny už nekakal a pomohla prckovi teploměrem.
Můžu mu tedy koupit nějaký ten čajík???
Zatím dáváme jen probiotické kapičky.
Jooo, a my jíme 120 + prášek většinou tak po 4hod, vyjímečně po 3,5hod, ale v noci občas i po 5hod.
ježiš já bych čaj dávala vždyť ty mléka vysušují.I kojeným dětem se dávají čaje pokud je venku horko-ale jen lžičkou.Já mám od Hippu heřmánkový a ten je od prvního týdne…
Jo a Kačka mi spí celou noc bez jídla.Nakrmím ji o půl 8 a spí do 7 hod.rána…
Ta moje Dr. je fakt k..va!! Víte, proč nekojím??? Malej má uzdičku pod jazýčkem a ona si toho vůbec nevšimla. Až teď v pátek jí to ukazuji a ona, že jestli s tím dokáže sát alespoň z lahvičky a hned nás poslala na ORL. Kdyby si toho všimla hned v tom 3 týdnu, když malej přestal přibírat, třeba bych ještě kojila…
![]()
Já jí ještě speciálně volala, jestli mu mám teď začít dávat nějaké čaje a ona že ne, že až v létě, až budou větší horka… Prý je to náhražka MM a je tam také vše.
Šemo, tak ne, že bych Ti to přála ale jsem ráda, že v tom nejsme sami
Malej fakt po 2.hodkách, max.po 3.hodřve jak o život a tu 150ml.vyhltne
Jsme taky nad průměrem ![]()
Kacafazolko, my máme kapičky Espumisan a vážně mu zabírají na prdíky…to vždy prdíkuje jak pořááádnej chlap
Ale ten heřmánkový určo zkusím!!! Tak to se krásně vyspíš, vid?
Dáňa se budí kolem 2-3hod.a potom jsme od 5-6h.vzhůru, jak se mu chce ![]()
Andílku, děkujuu
Já slyšela, že očička se vybarvují do 3.měsíce ale já jediná si myslím, žese vybarví do hněda..tak uvidíme
Hlavně, že se vykakal
Doktorka mi to taky říkala ale mamča atd…mi říkali, že čajík mu dávat musim, kort v těch vedrech a dobrý…Jsem ráda, že ho mám když jdeme ven
Prý se pěkně osvěží. Tak to určo zkus ![]()
Andílku, tak to mááám fakt dost! To se ti nedivím, že jsi naštvaná! Ale za nervy Ti nestojí…kašli na ní. Doktoři,no
Hlavně, že je zdravunkej! To je mooc dobře
!!!
Jdu koukat na telku.
Mějte se krááásně a opatrujte se ![]()
Maminy, ještě mi poraďte, kolik toho čaje tak za den vypijí??? Hned zítra ho koupím!
Andílku Kačka vypije tak 150-200ml čaje denně když je horko jako dneska.
jojo a spím jako dřevo.....
![]()
Víte holky ono kojit je super, ale já mám na nutrilonu odchovaného i syna od 8 týdnů a teď je z něj chlap jako hora a ve svých 13 letech měří 171 cm a je tak velký jako já.Takže se netrapte.........
![]()
posílám fotku mých dětí
Já se dnes taky loučím-čekají mě tři koše prádla na žehlení
![]()
Jsem ráda, že jsme se tu tak hezky sešly…tak zase zítra pa pa a klidnou noc všem a pohlaďte miminka
![]()
Kacafazolko, máš božííí děti!!! Fakt nádhera! ![]()
Moc děkuji za rady! Jste zlaté!!
Já mám naštěstí vše hotovo, tak jdu k telce… Pěkný večer všem! ![]()
Andílek Pája píše:
Kacafazolko, máš božííí děti!!! Fakt nádhera!Moc děkuji za rady! Jste zlaté!!
Já mám naštěstí vše hotovo, tak jdu k telce… Pěkný večer všem!
Andílku děkuji........ dobrou
![]()
Ahojky ![]()
Verunko porod se mi snažili vyvolávat, ale nakonec jsem stejně skončila na císaři, no ale zkrátka to vyšlo hned na toho 1. března
říkám si, že kdyby byl přestupnej rok, tak se malej narodil 29. února. To by byla docela sranda ![]()
Ahojky maminky
,
já jen v rychlosti…než půjdu Daňulku uložit a něco az dnešek udělat
Bylo by super kdyby se to tady udržovalo, co myslíte:?
Jakpak jste trávli dnešek? Já měla běhání po doktorech a dneska se staral tatínek ![]()
Andílku, tak co, koupila si čajíček a v pohodě, hezky pil?
Jinak u nás taky vypije těch 150-200ml.když je takové teplo..ale někdy třeba vypije jen 30ml ![]()
Kacafazolko, vážně máš moooc nádherný děti…
A synáček vypadá vážně jako pořádnej kus chlapa, pškný hezounek ![]()
Pájinko, ty si rodila v Mostě a jak si tam byla douho? Jestli se můžu zeptat? Já jen, že od 6.března jsem tam byla taky a kecala jsem vždycky se slečnou co rodila císařákem a 1:-) Bylo by zajímavý ksyby měla narozky jednou az 4.roky
..s.tále mladá ![]()
Dneska už mám na PC útrum ![]()
Mějte se krááásně a opatrujte sebe i mrňousky ![]()
andílku teda to je síla jako. No to je na granát tohle. Nám tohle kontrolovala dr už v porodnici. hele víš co mě říkala dr? že i matka která adoptuje miminko tak psychika dokáže hrozně moc a kolikrát aniž by rodila tak se jí udělá mlíko. Tak jestli to chceš zkusit, tak ho přikládej a ono se ti prej udělá. Já to zkoušela ale já mám krátké bradavky, no spíš žádné
a ona jak se nemá za co chytit tak nechce.
tak holky máme Pamycon na rýmu, a vypadá to lepší o 80%