Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
22.5.11 19:52

Veru no malá taky někdy, ale já se snažim to nějak dodržovat, ona hodně přibírá. Nebo hodně.. podle tabulek trošililinku nad průměrem no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 19:53

mi na prdíky máme baby calm a je to 100procentně přírodní-fenyklový olej,anýz a už nevím co…no jinak zkus ten heřmánkový čaj jestli nebude lépe kakat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 19:58

Veru, malej má taky nádherný očíčka!!! :srdce: Jinak já mám zelený a taťka hnědé. Já jsem četla, že oči se zbarvý až kolem 11 týdne, takže my máme ještě 2 týdny čas…

Holky, to jsem blázen. Nám řekla Dr.,že žádné čaje zatím pít nemusíme, že je v Nutrouši vše. :think: Ale taky nekakáme, včera jsem nevydržela, 2 dny už nekakal a pomohla prckovi teploměrem. :oops: :oops: Můžu mu tedy koupit nějaký ten čajík??? :think: Zatím dáváme jen probiotické kapičky.
Jooo, a my jíme 120 + prášek většinou tak po 4hod, vyjímečně po 3,5hod, ale v noci občas i po 5hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 20:02

ježiš já bych čaj dávala vždyť ty mléka vysušují.I kojeným dětem se dávají čaje pokud je venku horko-ale jen lžičkou.Já mám od Hippu heřmánkový a ten je od prvního týdne…
Jo a Kačka mi spí celou noc bez jídla.Nakrmím ji o půl 8 a spí do 7 hod.rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 20:09

Ta moje Dr. je fakt k..va!! Víte, proč nekojím??? Malej má uzdičku pod jazýčkem a ona si toho vůbec nevšimla. Až teď v pátek jí to ukazuji a ona, že jestli s tím dokáže sát alespoň z lahvičky a hned nás poslala na ORL. Kdyby si toho všimla hned v tom 3 týdnu, když malej přestal přibírat, třeba bych ještě kojila… :pocitac: :pocitac:
Já jí ještě speciálně volala, jestli mu mám teď začít dávat nějaké čaje a ona že ne, že až v létě, až budou větší horka… Prý je to náhražka MM a je tam také vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 20:13

Šemo, tak ne, že bych Ti to přála ale jsem ráda, že v tom nejsme sami :mrgreen: Malej fakt po 2.hodkách, max.po 3.hodřve jak o život a tu 150ml.vyhltne :-) Jsme taky nad průměrem :-D

Kacafazolko, my máme kapičky Espumisan a vážně mu zabírají na prdíky…to vždy prdíkuje jak pořááádnej chlap :mrgreen: Ale ten heřmánkový určo zkusím!!! Tak to se krásně vyspíš, vid? :-) Dáňa se budí kolem 2-3hod.a potom jsme od 5-6h.vzhůru, jak se mu chce :-D

Andílku, děkujuu :-) :huban: Já slyšela, že očička se vybarvují do 3.měsíce ale já jediná si myslím, žese vybarví do hněda..tak uvidíme :-) Hlavně, že se vykakal :-) Doktorka mi to taky říkala ale mamča atd…mi říkali, že čajík mu dávat musim, kort v těch vedrech a dobrý…Jsem ráda, že ho mám když jdeme ven :-) Prý se pěkně osvěží. Tak to určo zkus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 20:15

Andílku, tak to mááám fakt dost! To se ti nedivím, že jsi naštvaná! Ale za nervy Ti nestojí…kašli na ní. Doktoři,no :zed: :pocitac: Hlavně, že je zdravunkej! To je mooc dobře :pankac: !!!
Jdu koukat na telku.
Mějte se krááásně a opatrujte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 20:17

Maminy, ještě mi poraďte, kolik toho čaje tak za den vypijí??? Hned zítra ho koupím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 20:24

Andílku Kačka vypije tak 150-200ml čaje denně když je horko jako dneska.

jojo a spím jako dřevo..... :dance: :dance:

Víte holky ono kojit je super, ale já mám na nutrilonu odchovaného i syna od 8 týdnů a teď je z něj chlap jako hora a ve svých 13 letech měří 171 cm a je tak velký jako já.Takže se netrapte......... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
posílám fotku mých dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 20:26

Já se dnes taky loučím-čekají mě tři koše prádla na žehlení :poblion: :poblion: :poblion:
Jsem ráda, že jsme se tu tak hezky sešly…tak zase zítra pa pa a klidnou noc všem a pohlaďte miminka :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 20:33

Kacafazolko, máš božííí děti!!! Fakt nádhera! :srdce:

Moc děkuji za rady! Jste zlaté!! :hug: Já mám naštěstí vše hotovo, tak jdu k telce… Pěkný večer všem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 20:37
Andílek Pája píše:
Kacafazolko, máš božííí děti!!! Fakt nádhera! :srdce:Moc děkuji za rady! Jste zlaté!! :hug: Já mám naštěstí vše hotovo, tak jdu k telce… Pěkný večer všem! :mavam:

Andílku děkuji........ dobrou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
23.5.11 08:45

Ahojky :mavam:
Verunko porod se mi snažili vyvolávat, ale nakonec jsem stejně skončila na císaři, no ale zkrátka to vyšlo hned na toho 1. března :mrgreen: říkám si, že kdyby byl přestupnej rok, tak se malej narodil 29. února. To by byla docela sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.5.11 18:45

Ahojky maminky :-D ,
já jen v rychlosti…než půjdu Daňulku uložit a něco az dnešek udělat :-) Bylo by super kdyby se to tady udržovalo, co myslíte:? :-) Jakpak jste trávli dnešek? Já měla běhání po doktorech a dneska se staral tatínek :-D
Andílku, tak co, koupila si čajíček a v pohodě, hezky pil? :-) Jinak u nás taky vypije těch 150-200ml.když je takové teplo..ale někdy třeba vypije jen 30ml :nevim:

Kacafazolko, vážně máš moooc nádherný děti… :-) :huban: A synáček vypadá vážně jako pořádnej kus chlapa, pškný hezounek :-)

Pájinko, ty si rodila v Mostě a jak si tam byla douho? Jestli se můžu zeptat? Já jen, že od 6.března jsem tam byla taky a kecala jsem vždycky se slečnou co rodila císařákem a 1:-) Bylo by zajímavý ksyby měla narozky jednou az 4.roky :mrgreen: ..s.tále mladá :-D
Dneska už mám na PC útrum :roll:
Mějte se krááásně a opatrujte sebe i mrňousky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.5.11 08:14

andílku teda to je síla jako. No to je na granát tohle. Nám tohle kontrolovala dr už v porodnici. hele víš co mě říkala dr? že i matka která adoptuje miminko tak psychika dokáže hrozně moc a kolikrát aniž by rodila tak se jí udělá mlíko. Tak jestli to chceš zkusit, tak ho přikládej a ono se ti prej udělá. Já to zkoušela ale já mám krátké bradavky, no spíš žádné :pocitac: a ona jak se nemá za co chytit tak nechce.

tak holky máme Pamycon na rýmu, a vypadá to lepší o 80%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital