Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.11 17:48

Kacafazolko, měla jsem to stejně. Chtěla jsem kojit co nejdéle, ale když to nejde, tak to nejde.Zvládli jsme to 8 týdnů, ale pak už jsem se trápila já i malej. Sama se ujišťuji, že nejsem špatná máma, když nekojím. A když se s tím vyrovnám, narazím na nějakého „blbce“, který má chytré řeči a srazí mě zpět… :zed: Ale když vidím, jak je malej usměvavej a spokojenej, vím, že mu neubližuji.. :palec:
My jsme se teď naučili koulet očima, to je fakt boží. :-D

Šemo, přeji, ať je brzy vše v pohodě!

kacafazolka píše: Šemo tak se hlavně dejte brzy do kupy ať jste fit a můžete si v klidu užívat sluníčka......Já byla nešťastná,že nemůžu kojit…ale zase na druhou stranu.Pokud je Kačka spokojená,zdravá a usměvavá na nutrilonu.....no řekněte co více si přát????? :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 17:51

A ještě jedna - normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.5.11 18:03

Andílku to je bobísek!!! k sežrání :hug: :srdce:

Tak malá má fakt rýmu, nemuže chudinka dejchat nosánkem tak nespinká je mrznutá :-( :cry:

fotka ze včéra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.5.11 18:04

Páji skvělá fotečka, broučínek :srdce: bude mít světle modré očíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.11 18:47

Šemi, díky!! :hug: Malá je taky nádherná!! :srdce: :srdce:
Zatím nevím jaké budeme mít očíčka, jednu chvilku byli modročerné, teď se mi zdá, že jdou do hněda.. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 19:16

Ahojky březňátka :-D ,
to je super, že se to tady sešlo :-) Máte strašně krásný mrňousky! Fakt jsou všichni úúúžasní :-)
Daňulka měl ted v úterý 5910 gramů 60cm… Když se narodil měl 3190g. a propouštěli nás s 2920g… Nechtěl se mi vůbec přisávat a tím se mi skoro neudělalo mléko :-( …tak, že my už od prvního dne doma jsme na nutrilonu. Máme pořádného jedlíka, po 2.hodkách papá 150ml. Jakpak je to u Vás, taky Vám tak papají?
Přikládám taky fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 19:26

tak to jsme se tu sešly nutrilačky :-P :-P :-P :-P mě Kačátko papá co tři hod.120ml více do ní nedostanu..... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 19:30

Kacafazolko, tak hlavně, že tento nutrilon nezvrací a prospívá jí…to je super! Já mám depku ještě někdy ted, že nekojím..někdy když se vzbudí se šíleným hladíkem,tak hodně pláče:-( ale než se vychladí to mlíčko to chvíli trvá…to mě vždy láme :cry:

Pájinko, ty jsi měla vyvolaný porod? Tak jste měli nádherný začátek března :-D Možná třeba bude mít tvůj andílek o 6kg. :-D ale nevím ajk je to dkyž kojíš,no…Prý ten nutrilon je dost sytý.

Šemo, tak snad Ti bude brzo lépe!!! Já ted měla zánět nosohrtanu a přítel si musel vzít na malýho dva dny pargraf protože jsem nemohla ani chodit. To mě mrzí, že Kristýnka má rýmičku…Tak ještě jednou, ať jste obě brzo v pořádku! :dance:

Andílku, očička jsou vááážně úžasný :-D A jak se kráásně usmívá :-) Daňulka se začíná taky pěkně usmívat, jsem z toho vždy totálně hotová :-) Můžu se zeptat jaký máte s taťkou oči? Protože my máme oba hnědý, malej má taky takový temno až černo-modrý. A všichni říkají, že bude mít modrý, jen já si myslím, že se ejště vybarví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 19:32
kacafazolka píše:
tak to jsme se tu sešly nutrilačky :-P :-P :-P :-P mě Kačátko papá co tři hod.120ml více do ní nedostanu..... :nevim: :nevim: :nevim:

Taky jsem si to říkala :lol: :-D Ať žije nutirlon :mrgreen: A pije i čajíček? Ale tak hlavně, že krásně papá…podle mé doktorky je 120ml.ve 2.měsích nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 19:33

holky miminka máte všechny fakt krásné..... :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Veru nutrilon nezvrací tak je to dobrý.Já Kačce dávala ještě večer prso,ale jen protože chtěla u něj usnout.3× potáhla a spala.Bylommi to vždycky moc líto tak už ji ho nedávám a usne i tak prďolka.....no jo dělala Zagorku..... :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.5.11 19:35

Veru čajík pije heřmánkový,protože měla z toho nutroše drsnou zácpu až ji tekla z dupky krev.tak dáváme laktulozu a heřmánek a kaká na jedničku. :palec: a dnes mě chtěla zastřelit,protože mě totál posrala :roll: :roll: :roll: :-P :-P :-P ale hlavně že je to venku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 19:44

Kacafazolko, täk to je pořádná ženská…herečka :mrgreen: Je moc super, že Kačence sedí! My měli Nutrilon Extra, potom jsem zkusila babylove (hodně kamarádek mi ho doporučovalo)a Dáňa to plival a nechtěl ho…tak jsme se vrátili třetí den k nutrilonu. A od té doby kaká äž po 3.dnech. Prý je to normální ale stejně do ted si to vyčítám, že kvůli mě nekajdí každý den. My pijeme čají pro celkovou pohodu od Hammi ale kakání se nelepší :nevim: :nevim: Jooo, to znááám :mrgreen: Včera se malej taky tak po.ral, že to měl až u prsíček :mrgreen: ale taky mám vždy úplně radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.5.11 19:47

Mě papá po 3-4hodinách 166ml. No vlastně 150ml vody +ten prášek no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.5.11 19:49

Jinak já dávám čajík od čajánku fenyklový. Krásně po něm prdí a i teď v těch vedrech a taky teď jak má tu rýmičku tak má hodně pit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
22.5.11 19:50

Šemo, tak to je dobrý :-) Doktorka mi říkala, že mám zkoušet krmení prodlužovat ale jsou 2.hoďky pryč a už řve…ani hodiny s ním mít nemusím :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí