Termoska s vodou do letadla

108
26.6.17 08:24

Termoska s vodou do letadla

Ahoj maminky. Aktualne ma nekdo zkusenost zda muzu vzit do letadla termosku s prevarenou vodou na mliko? Letime ted ve ctvrtek tak jestli ano nebo ne. Moc diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.6.17 08:46

Pro miminko mas narok na vodu/tekutinu s sebou. Ale pri kontrole Te nekam na skok vezmou a tu vodu si prohlidnou. My taky meli jogurtovy napoj, zapomnela jsem ho pred kontrolou prirucnich zavazadel vypit. Rekli mi, ze s miminkem mam na nej narok, ale musim jit na okamzik s nimi. Na coz jsem rekla, ze si ho muzou nechat, spechali jsme a nemela jsem na kontrolu jogurtu naladu. Ale u Tebe to chapu, vyhovi Ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.6.17 09:12

Samozřejmě že můžeš. Letěla jsem takhle už několikrát, vždycky jednu termosku s horkou a jednu se studenou. Nikdy s tím nebyl problém. Jen to musíš vyndat na pás na rentgen.

@monrom píše:
Je lepší to ještě před kontrolou smíchat s mlékem a oni pak zkontrolují hovoté mléko jako takové. Dáš pak do termotaštičky a vydrží. Termosku s vodou bych odbavila do kufru.
Pokud letíte dál, tak asi je termoska potřeba i k ruce. :nevim:

Když letíš víc hodin, tak se to mléko zkazí a je fuuuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
26.6.17 10:03

Ja tak letela a bez problemu. Ani nic netestovali, jen mi projeli kabelku papirkem, ktery pak nekam dali a vyhodnotili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
26.6.17 13:17

@rousinka zalezi jak mas stary dite - projde „kojenecka strava“. pokud dite vypada aspon priblizne jako kojenec, muzes s sebou mit jidlo a piti v mnozstvi primerenem dobe letu. na ruzyni jsou tolerantni, takze ti povoli vodu i pro podstatne vetsi dite. ve vetsine dovolenkovych destinaci taktez. naopak treba na vetsine britskych letist ti vsechno striktne vyhazou uz tak od roka a pul. nicmene se nestresuj, prevarenou i studenou vodu dostanes od letusek v libovolnem mnozstvi, i kdyby ti to nahodou na bezpecnostni kontrole vyhodili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí