Terorizující sousedka

155
21.2.13 15:42

Terorizující sousedka

Holky mám takový broblém, teda ono to trvá už déle, ale poslední dobou už opravdu nevím co dělat. No abych nepřeskakovala, tak to vezmu od začátku. Když jsem zjistila že jsem těhotná, přestěhovali jsme se do bytečku po mém dědečkovi. Na začátku nás přišla uvítat sousedka, jak co bydlí pod námi, tak i ta nad námi. Chvilku to šlo ale cca po půl roce babička nad námi je jí asi 87let, začala v noci, většinou to začínalo kolem půlnoci, křičet nesmyslné věci, jako ať vypneme ty motory, ať jí nepouštíme elektriku do postele a tak. Prvních pár měsíců nám to přišlo úsměvné, ale bydlíme tu už čtvrtý rok a řekla bych, že se to stále zhoršuje, policic jsme volali nesčetně krát(ty na ní jen udělali tytyty a zase šli)k ničemu. Kdybychom se mohli přestěhovat hnedle jdeme do toho, ale to bohužel nejde, jsme rádi, že bydlíme. Co s tím, už nám to moc zasahuje do života a nevím co s tím, poradíte mi někdo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
21.2.13 15:45

A to řve ze spaní nebo na vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulen
21.2.13 15:46

To je tak na zavreni do psychiatrie. Lepsi uz to nebude.Ale jak ji tam dostat to nevim.Kdyz policie nic nedela. Pripada mi, ze v tomto state policie nic neudela dokud se nic nestane.Viz Roznov. A nebo cekat az babina…

• Citovat
  • Upravit
155
21.2.13 15:47

@Seizdra No asi jakoby na nás, ale neprávem chlap už je z toho blázen a večer si dává televizi tak, že jí ani neslyšíme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
21.2.13 15:48

Rekla bych ze je to starecka demence. No s tim asi ni nenadelate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.13 15:49

Ty jo, tak to jak kdybych četla o naší bývalé sousedce!!! Měli jsme stejný problém - prý jsme namontovali do stěny motory a pouštíme je v noci atd atd atd… Nejdřív jsme se nad tím smály, pak nastala vojna (policie, msú…), až nakonec jsme se rozhodli oslovit její příbuzné. Bylo to těžké, měla jen bratra stejně starého jako ona, takže ten byl k ničemu…ale naštěstí měl syna a s tím byla rozumná řeč. Bohužel, stáří přináší i takové trable, sousedka chudera, ačkoliv jinak byla zcela při smyslech, večer jí propínalo a dostala na to regulérní diagnózu ;) Nějaký čas ještě bydlela v tom bytě (s léky se její stavy daly zvládnout), ale pak jí stejně šoupli do ústavní péče, protože to bylo špatné…
Takže pokud můžu poradit, nezlobte se na ní, ona je nemocná, jen to asi ještě neví. Pokud možno, obraťte se na příbuzné, slušně je informujte, nebo pokud je nemá, tak se zkus poradit na městě/sociálce/družstvu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155

Katulen no nikam jí zavřít nemohou dokud ona nedá souhlas, já se hlavně bojím aby tam nenechala třeba něco puštěného nebo tak. Už jsem fakt zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Beruskex píše:
@Seizdra No asi jakoby na nás, ale neprávem chlap už je z toho blázen a večer si dává televizi tak, že jí ani neslyšíme :(

A není nějak nemocná? Já bylo třeba v zelené míli, ta manželka toho doktora. Ta taky řvala nesmysly. Chápu, že to bylo ve filmu, ale víš jak to myslím. Prostě nějaká nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
21.2.13 15:50

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:45

• Citovat
  • Upravit
Billi
21.2.13 15:51

Nemuze to byt nevedome - Alzheimer. Kamaradky babicka na ne volala policii, ze ji tyraji hlady a kradou ji penize. Penize vyhazovala a jidlo, co ji nosili, davala mezi cejchy. Nakonec dala plastovy kelimek na sporak a putovala do duchodaku, protoze i zacinala byt agresivni.

• Citovat
  • Upravit
155
21.2.13 15:52

@neila Družstvo na to kašle, prej nic nezmůžou, příbuzenstvo si akorát jezdí pro peníze. Já se na ní nezlobím vím, že za to nemůže, i když lidé v baráku říkají že odjakživa byla strašně zlá, tak mám pocit že to má zato. Jen prostě bych měla rády klid a né abych se bála příchodu večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.2.13 15:53

@Seizdra Jo určitě je nemocná, ale její doktorka na to kašle tam si prý vždy hraje na úplně vzornou paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.13 15:58

@Beruskex jasně, plně tě chápu, jsou to hrozné chvíle, trvalo asi 2 roky, než jsme pochopili, že stará paní to nedělá zas tak úplně z rozmaru. Taky to byla ne právě příjemná osoba, ale dalo se s ní nějak vyjít, když člověk pouštěl jedním uchem dnu, druhým ven…
Já bych teda natvrdo šla po těch příbuzných, nebo druhá možnost - psala bych do blba stížnosti na družstvo a pak i na město. Ale ta první by mohla být rychlejší, protože město taky vyzve příbuzné… Je to konec-konců i v jejich zájmu, když to řeknu sprostě (ale pravdivě), mohou přijít k bytu jak slepý k houslím a tak bych jím to i servírovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
21.2.13 15:58

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:45

• Citovat
  • Upravit
Katulen
21.2.13 15:59

Jo dobry by bylo se spojit s pribuznymi a vsechno jim to rict. Takovej clovek by uz nemel byt sam. A urcite ne bez leku.Je to uctyhodny vek. A tvoje obavy ze tam muze nechat neco pusteneho bych mela taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný