Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V Tesco online nakupování vůbec nevidím akce, chybí celá ta kategorie. Máte to taky tak? Online to už nepůjde?
A kdyz uz ne tu diskuze Tesco, vysvetlite mi nekdo ty nakupy s Clubcart? Ja jednou v zivote sla do Tesca a musela jsem si ji zalozit tam hned, abych vubec neco nakoupila.
Me ty ceny prisli tak nastřelený a s tou kartu normální a nikoliv zlevněné ![]()
@tothova píše:
A kdyz uz ne tu diskuze Tesco, vysvetlite mi nekdo ty nakupy s Clubcart? Ja jednou v zivote sla do Tesca a musela jsem si ji zalozit tam hned, abych vubec neco nakoupila.
Me ty ceny prisli tak nastřelený a s tou kartu normální a nikoliv zlevněné
Přesně takto funguje club Card. Bez ní tam nemá smysl lozit.
@Pudloslava píše:
V Tesco online nakupování vůbec nevidím akce, chybí celá ta kategorie. Máte to taky tak? Online to už nepůjde?
Vypadá to, že akce přemístili do kolonky Clubcard nabídky. a jsou jen pro držitele klubové karty ![]()
@Dixies píše:
Vypadá to, že akce přemístili do kolonky Clubcard nabídky. a jsou jen pro držitele klubové karty
to jsou takové nic moc slevy
@Dixies jo! je to tam. Zítra budu dělat babičce nákup, to bych čuměla ![]()
@Pudloslava píše:
to jsou takové nic moc slevy
Jojo, já v supermarketech moc nenakupuju, ale Tesco máme nejblíž, tak tam občas pro nějakou drobnost skočím, a stejný systém zavedli i na kamenných prodejnách - slevy jsou jen a pouze s Clubkartou a je to spíš „s kartou to stojí normálně, bez ní bambilion“. Když to srovnám s cenami v jiných supermarketech, třeba s Lidlem (ten mám taky relativně blízko, tak tam jdu, když mě v tom Tescu nakrknou).
@Dixies píše:
Vypadá to, že akce přemístili do kolonky Clubcard nabídky. a jsou jen pro držitele klubové karty
A odpovidaji letakovym slevam?
@Pudloslava mám normálně akční nabídku, takže asi chyba někde u tebe ![]()
@tothova píše:
Me ty ceny prisli tak nastřelený a s tou kartu normální a nikoliv zlevněné
Normální cena je daleko vyšší, s clubcard jsou slevy ![]()
@Pudloslava u mě taky prázdno, viz foto, to se ještě nestalo, vždy byly nějaké bonusové kupónky. Kdy by mělo být to vyúčtování bodíků? To vždy jsou nové kupónky…