Kocour mi močí na půdě

14.1.23 07:21

Kocour mi močí na půdě

Zdravim zdejsi diskutujici a predem se omlouvam za diakritiku, pisu z mobilu 😀

Muj problem spociva v tom, ze mi obcas nejaka cizi kocka močí na pude, coz je docela problem, protoze je pak v dome extremni smrad. Nedeje se to casto, ale i tak je to neprijemne a rad bych tomu zabranil. Podle me jde o kocoura, ktery si znackuje teritorium. Nastesti to dela nad zimni zahradou, kde muzu relativne dobře vetrat. Na pudu se muze dostat prakticky jakkoliv a neni mozne v tom zabranit, nebo jako muzu se pokusit, ale efektivni to podle me nebude. Moje otazka zni, jak tomu zabránit? Existuje neco, cim bych celkove kockam tu pudu znechutil? Spreje? Odpuzovace? Nebo si koupit airsoftku a jakmile nekde uvidim kocku, tak ji hned prohnat? Mam zvirata rad a obzvlast kocky, ale cuchat tyhle smrady nehodlam a hlavne mi to poskozuje dum, takze jakekoliv rady vitam 😀 🙂 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.1.23 07:36

Pokud tam čůrá, dala bych tam kočičí záchod, bude chodit čůrat do něj a čistí se to snadněji. To, co už počůrané je, tak vyčistit octem a sodou.
Ovšem pokud je to kocour, který si tam chodí značkovat (otočí se zadkem k cíli, zatřepe ocáskem a pošplíchá to za sebou troškou „voňavky“, tak nepomůže nejspíš nic.
Jedině jim prostě zabránit tam chodit. Nebo kocoury pochytat a vykastrovat. Sice by možná značkovali dál, když to mají naučené, ale už ne s takovým odérem. Snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
14.1.23 07:36

Naše kočka nesnáší alobal a všechno šustící. Dala bych tam, kde močí igelity a alobaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.1.23 08:14

Jsou různé spreje, tak to zkusit postříkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.1.23 08:25

V první řadě uzavřít půdu tak, aby se tam zvíře nedostalo. Holt si budeš muset máknout. Pak existujou odpuzovací spreje na kočky, ale ty outdoor taky pěkně páchnou.

• Citovat
  • Upravit
72725
14.1.23 08:47

@Kočičák777 airsoftkou mu můžeš třeba vystřelit oko atd.. hnus velebnosti.. jinak odpuzovače vesměs nefungují :think: dej někde na zahradu santu a kočičák bude mít jiné starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
14.1.23 09:26
@GirlsNick píše:
Naše kočka nesnáší alobal a všechno šustící. Dala bych tam, kde močí igelity a alobaly.

A naše je miluje, našich kocour močí rád právě na igelitky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
14.1.23 11:09

@Micilin No jo, co kočka to unikat. Jen vim, že když močí, tak jen tak nepřestanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
14.1.23 12:26

To mate tak deravou střechu nebo podbiti nebo co? Nebo jak tam lezou, ze není možné tomu zabránit? To si nějak neumím představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný