Příspěvek - student

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.23 22:35

Příspěvek - student

Ahojte, jsem student a do konce roku jsem chodila každý den na brigádu, průměrný výdělek cca 13tisic. Z této částky jsem táhla nájem, jídlo a ostatní věci. Jenže, že zdravotních důvodů nemůžu chodit do práce a přítel je na vše sám, jinak jsme vše jeli na půl. Na internetu jsem našla, že jako student nemám nárok na žádnou podporu. Nejsme člověk co by toho využíval, radši budu chodit makat, ale situace jaká je a já nevím co další měsíce budeme dělat :oops: je nějaká možnost nějaké podpory? Vím že je příspěvek na bydlení ale okrem toho? :? Jinak nevím co dělat, pracovat opravdu aspoň 4-6 týdnu nemůžu :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aleriga
12.1.23 04:36
@Anonymní píše:
Ahojte, jsem student a do konce roku jsem chodila každý den na brigádu, průměrný výdělek cca 13tisic. Z této částky jsem táhla nájem, jídlo a ostatní věci. Jenže, že zdravotních důvodů nemůžu chodit do práce a přítel je na vše sám, jinak jsme vše jeli na půl. Na internetu jsem našla, že jako student nemám nárok na žádnou podporu. Nejsme člověk co by toho využíval, radši budu chodit makat, ale situace jaká je a já nevím co další měsíce budeme dělat :oops: je nějaká možnost nějaké podpory? Vím že je příspěvek na bydlení ale okrem toho? :? Jinak nevím co dělat, pracovat opravdu aspoň 4-6 týdnu nemůžu :,(

A rodiče? Máš přece peníze od rodičů, ne?

• Citovat
  • Upravit
390
12.1.23 04:41

Mesic to holt přítel zvládne sám. Partnerska podpora ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
12.1.23 06:52

Možná by ti vyšla neschopenka při takových příjmech. Pokud je tvůj zdravotní stav takový, že by ti ji doktor dal. Co máš za smlouvu? Těch 13tis je z jedné brigády? Kdy jsi naposledy pracovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.23 06:57

Výživné od rodičů? Pokud jsi student na denním studiu, tak by tě měli v základu zivit oni :think: jako samoze ne ti platit nájem, ale oficiálně je výživa na nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
12.1.23 07:44
@Anonymní píše: … já nevím co další měsíce budeme dělat … je nějaká možnost nějaké podpory? Vím že je příspěvek na bydlení ale okrem toho?

Vypadlo Ti z toho výživné od rodičů, pokud jsou na živu. Jako zletilá osoba si toto musíš zařídit sama. Nejlépe dohodou. Nepůjde-li to po dobrém, pak zbývá možnost obrátit se na soud.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný