Těšíme se do školky!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
290
7.8.24 15:14

Jo! A navíc v září půjde i 2,5letá dcera, já na půl úvazku zpět do zaměstnání, skoro mi tečou slzy štěstím a nedočkavostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
7.8.24 15:20

Léto je strašně dlouhé vždy, ještě to hnusný slunce svítí do pozdních hodin. :D
Nám jede školka i přes prázdniny, ale nemají takový program. Já se těším na až tak říjen, listopad až si odpočinu od těch tropů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
7.8.24 15:38

Já ti ani nevím upřímně řečeno. Je pravda že nám to léto naopak utíká hrozně rychle. Ale…já nemám hlídání a i na rodicaku pracuji, takže jsou se mnou od rána do večera, hlídání nula absolutní a čas jen o víkendu na nějaký výlet. Dovolenou jsme si ještě neudělali. Celý červenec jsem navíc rekonstruovala kompletně místnost pro děti, takže jsem se válela na maltě. A to není ještě finálně hotovo a stěhování nábytku nemluvě, chci to stihnout teď do konce srpna a jsem s jazykem na vestě.

Nejstarší jde v září do první třídy, prostřední dítko se přesouvá
do předškolní třídy ve školce a nejmenší bude brzy tříleté, to bude senpu pořád nonstop.
Jako těším se až budou mít změnu, ale zároveň děsím. Protože jako úplně nemusím brzke vstávání a my jsme ta rodina, kde se musí za vším dojíždět, takže vstávat brzy ráno…Trochu se děsím organizace vyzvedávání škola, školka, nejmenší s sebou…než si to sedne, jak to s manželem pofacukejeme při jeho extrémní vytíženosti. Nejstarší měla jen týden příměstský tábor a už v půlce mě to vstávání zase sejjralo. :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
7.8.24 17:22

Úplně bohatě mi stačila 3 týdny zavřená školka a HO k tomu. :zed: Teď už školka jede tak dobrý … Uřvaná siréna stačí i tak :) )))) Vstáváme tak jako tak, takže to je u nás jedno … A dítě nespí tak ani tak.

• Citovat
  • Upravit
578
7.8.24 17:56

My mame doma ctyrletou a 14m a ja vlastne nevim jak moc se tesim netesim :D Oni se holky docela pekne zabavi spolu.
Navic uz i ta mala vyzaduje pozornost a chodit na hriste 8o :D :D
Ale urcite budu zase lip zvladat organizaci domova, cas pro sebe, nakupy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
7.8.24 18:22

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. Připadala jsem si trochu jako krkavčí matka, že nevydržím s vlastníma dětma. Ale popravdě? Chtěla bych vidět někoho kdo by s nima vydržel a byl v pohodě 8)

• Citovat
  • Upravit
9025
7.8.24 18:31

No počkejte, až budete mít doma starší modely a do toho pracovat :mrgreen:
Zlatě na rodičáku :mrgreen: o prázdninách.
Dělám tedy jen HO. Ale mám teď 10 a 13 doma. Dvacet tisíc dotazů. Zdá můžou to a to, tam a tam. Pak když si mají ohřát oběd, tak dole v kuchyni hádka, při obědě hádka, po obědě hádka. Pak se větší ufňukne, že se mladší nechce jít koupat do bazénu. Pak se dohadují, kam pojedou na kole. A jestli máte pocit, že Vám děti ječí… Tak je super, když přijdou ještě sousedovic 10 + 10 + 13 a chci se stěhovat :mrgreen: to už se jich handrkuje 5. Barák je jak průchoďák. :mrgreen: strašný. A od příštího týdne máme doma + 5 kusů z příbuzenstva na prázdniny. A to mě odvezou. :mrgreen: to je vždy zkouška mojí trpělivosti. Vařit pro 7 děti a dva dospělé…a hlídat je, aby něco neprovedly. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
8.8.24 07:48

@alisekR
Na to bych nepřistoupila

• Citovat
  • Upravit
9025
8.8.24 10:22
@Mamanova93 píše: Více

Tak my děti točíme po rodině. Naše děti zas půjdou pak na týden o stůl dál. Tím pokryjeme celé prázdniny. :mrgreen: je to takový malý Tábor. Dětem se to líbí. A my dospělí ušetříme dovolenou. Babičkám je vzhledem k jejich věku nacpat všechny nemůžeme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.8.24 10:34

@alisekR a do toho pracovat na HO? Ani omylem.
Ale klidně Ti půjčím 3,5 létáka, ukňouranýho v období vzdoru :)
S nim HO je taky super… Do bazénu sám samozřejmě ne, neustále nějakou akci, protože sám je to nuda…. Spí 22-6.30 h a jinak ani ťuk.
Puboše bych prostě “ rozsadila”, když se neumí spolu chovat a tečka :) A za odměnu místo plného baráku bych je poslala na tábor. ( mám ty starší už veliký, umím si to představit)))).
A obědy bych jim objednala, třeba z JZD ( u nás ta možnost je ).

• Citovat
  • Upravit
9025
8.8.24 13:39
@kocourGarfield píše: Více

Ne až jich tu bude tolik, tak máme s chlapem dovolenou..to bych nemohla pracovat. :mrgreen:
Ale i tak je to očistec.. :mrgreen:
Věkový rozptyl 6-16 je nářez. Já když pak odjedou, tak odpočívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí