Těšíme se do školky!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mamanova93
7.8.24 13:45

Těšíme se do školky!

Zdravím vyčerpané maminky :dance:
Kdopak už se také nemůže dočkat začátku školky? Mám doma školkovou dceru a rok a půl starého syna a nevím čím to je, ale nějak mi to léto příjde letos nějaké delší :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11781
7.8.24 13:53

@Mamanova93 tak to sme na tom skoro stejně…mám tříletou (včera měla narozeniny) a nastupuje do školky teď v září. A k ní mám ještě 20m kluka. Fakt se docela těším až holka nastoupí. Že třeba aspoň to dopoledne bude doma klidnější. Mám sice velmi hodné a samostatné děti které si dokáží hrát samy…ale když jsou spolu tak se neustále o něco přetahují, dohadují apod…když jsou každý sám jsou to zkatíčka. Samozřejme vím že děti bývají po nástupu do školky často nemocné ale i tak si říkám že by bylo fajn kdyby tam třeba vydržela aspoň týden v měsíci 😁 🤭 a malej by si to mohl odmarodit s ní a až za rok půjde taky tak by tolik marodit nemusel ☺️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28577
7.8.24 13:56

Zrovna dneska malá řvala tak dlouho, než jsme se oblíkly a šly ven v dobu, kdy chodí do školky. Došla na zastávku a tam se rozeřvala zas, protože jsem jí zakázala odjet busem :roll: Už jen necelé 4 týdny, to dáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
7.8.24 13:59

@Vladusxx
My drželi při nástupu do školky frekvenci zhruba tři dny ve školce a pak se z toho 2-3 týdny léčila celá rodina :lol:. Doufám, že to bude letos o fous lepší.
Já mám taky supr děti. Jen jsem docela dost introvert a hlavně teda dcera pořád, ale opravdu pořád mluví. Nevim kolik dní v kuse to ještě můžu vydržet :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26747
7.8.24 14:00

Krom dovolené je stále v institucích, nic nevyhlizim. Vzpomínám na tu pohodu na rodičáku, hned bych se sbalila a cestovala, byl covid a tenkrát to nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
7.8.24 14:07

@Margery
Tyhle ty vztekácí akce :hug: nějak už mi na to nezabírá ani antistresovyý čaj.
4 týdny ještě dost.. asi to chce nějakou drobnou radost/motivaci na každý den, aby to líp utíkalo. :andel:

• Citovat
  • Upravit
37119
7.8.24 14:08

Já se teda netesim :D to vstavani a neustálý shon :D navíc u nás školka funguje i přes léto, takže kdo chce, nemusi sedět doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28577
7.8.24 14:10
@Mamanova93 píše: Více

Včera mi bylo radostí to, že pan otec přišel z práce a vzal si dítě na hodinu ven, abych mohla dodělat v klidu něco do práce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28577
7.8.24 14:11
@Kriss Tina píše: Více

Tak naše školka je 9 týdnů zavřená plus budou chtít zase adaptaci, takže v optimistickém modu je zabitá jen půlka září :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
7.8.24 14:13

@Kriss Tina
Já teda vstávám s ohledem na mladšího několikrát v noci a nakonec stejně kolem 6 ráno, tak to žádná změna nebude. Ale s malým si občas můžu když usne před den trošku odfrknout přes den. Dcera už mi doma neusnu, ve školce spí v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Mamanova93
7.8.24 14:15

@Margery
Taky jsem si ze zoufalství našla na pár hodin týdně práci. Ježiš jakej je tam svatej klid! :lol:

• Citovat
  • Upravit
28577
7.8.24 14:16
@Mamanova93 píše: Více

Já můžu pracovat jen z domu, kvůli absenci hlídání. Takže zoufalství na druhou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
7.8.24 14:16

@Mamanova93 ta moje taky..buď si zpívá (jednu idrhovacku celý den dokola) a nebo povídá…ale spíš si prozpěvuje 😁 mrnous je spíš tichej ale když se mu něco nelíbí rozjeci se jak siréna…to by jeden ohluchl..teď třeba pomalu každých 5 minut protože nám tu lítají docela dost vosy případně mouchy…a on se jich strašně boji…🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
7.8.24 14:18

@Vladusxx
Chápu :) přemýšlím, jestli by trochu nepomohli sluchátka 8)

• Citovat
  • Upravit
Mamanova93
7.8.24 14:19

@Margery
:zed: :zed: :zed: to bych asi nedala, musela bych se před nimi asi zavřít do sklepa abych něco udělala

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML