Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Carka je jasne viditelna, test je pozitivni. Jsi na zacatku, za me ok
Kazdy ma jiny rust hcg, kazdy test jinak reagujici barvivo. Stejne nezbyva nic jen cekat, jak to bude pokracovat.
@Beruska999999 jsem z toho všeho vystresovaná, v lete sem mela biochemické tak se bojím, ale stejně s tím nic neudelam ![]()
Kazde zene hcg stoupa jinak. A kdyz minule bylo biochemko, tak to neznamena, ze i ted bude.. Myslim, ze carka je solidni. Drzim palce ![]()
Jak se už psali pokaždé stoupá HCG jinak čárka je hezká hlavně se každé 2 dny musí minimálně být 2× tak vidět. Držím palce ať je vše ok
@sobtik asi je blbost testovat více značkami? Na mamatestu je čárka mnohem výraznější než tady na Dr. max
@eliska3820 mamatestma na více barviva také se pak stává, že je ta čárka něco zachiti a nic z toho není. Ale na Maxovi jde také hezký vidět. Mě se třeba u předchozích těhotenství sílili pomalu a teď sílil rychlé a všechno byly úspěšné těhotenství. Také jsem teď testovala mamatesty bylo tam hezky vidět jak sili
Ahoj, měla bych byt cca 13 DPO myslíte, ze je čárka v pohodě? Prijde mi jako kdyby nechtěla dostatečně sílit. A i digitální s citlivostí 25 mam pozitivní 2 dny