Vidíte slabou čárku na testu? Dnes 9-10 DPO

eliska3820
28.1.26 09:20

Test 9-10 dpo

Dobry den, vidíte něco? Mela bych byt 9-10Dpo
Dekuji 🙂 včera sem tam nemela vůbec nic, a teď mi přijde jako kdyby náznak něčeho byl, objevilo se to během 3 minut po namočeni
Na ty fotce je to ještě tak blbě vidět, skoro vůbec

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11976
28.1.26 09:41

Nevidím nic. negativní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15972
28.1.26 09:43

Není tam absolutně nic. Testuj až to nedostaneš. Tahle to absolutně nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
28.1.26 09:56

Pri trose fantazie tam neco vidim, bud trpeliva a udelej test o neco pozdeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
28.1.26 10:18

Mamatest vyhodit - dělá falešný duchy, koupit dr.max a testovat až nedorazí menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.26 10:19

Ač mamatesty rády hází falešné duchy, tak tady nevidím vůbec nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15141
28.1.26 10:20

Náznak tam je. Ale jak už bylo zmíněno, je to Mamatest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
28.1.26 11:04

@eliska3820 Vidím sněhobílo. Test se dělá, po vynechání menstruace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16948
28.1.26 11:17

Nevidím nic než /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
28.1.26 11:35

Vidím docela dobře II držím palce, dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.1.26 13:56

Já sem měla na mamatestech furt světlé čárky. 🫣

Ale co si holky myslíte o tomhle? Já to fakt nehrotím, teď s dr řešíme, kde může být problém, protože se nám první těhu povedlo s ovitrelle a gynprodylem. Mám jen nižší amh, ale ostatní by mělo být vše v pořádku u nás obou. Dodám, že to mam teprve dostat, vím kdy testovat, prostě už je to asi moje nemoc 😂 ale mohlo by z toho testu teoreticky něco být? Včera mi prali krev na progesteron ještě, výsledky budou až v pátek 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
28.1.26 16:31

Pro zakladatelku. Test je negativní. Tohle je na mamatestu běžné. Vím lehko se to řekne. Ale testuj po vynechání MS.

Pro mě chlerace. No nevím. Čárka se mi zdá hodně tenká. Spíš bych řekla, že to bude lehce zabarvená ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.1.26 16:38

@Karinkas ty jo tenká není, je stejně tlustá světle růžová a konec je více zbarvené a tady koukám je nějaká horší kvalita než v mobilu 🤔 jen nevim, zda může vyjít falešný i takhle zbarvená druhá čárka, která jde vidět na testu i celkem z dálky a nemusí být pod světlem. No ja sem blbá 🤦🏻‍♀️ proste si počkám 🙏🏼 😂 uvidím zitra, co bude na tom ranním. Kdyz se mi tohle stalo někdy v říjnu, tak to byly mamatesty a čárky oproti téhle byly světlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
28.1.26 16:43
@chlorace889 píše: Více

Souhlasím, že to není ryska, je stejně silná jako kontrolní. Ale její intenzita je bohužel tak slabá, že to klidně může byt falešný duch. A když na fotku klikneš dvakrát, tak by měla být stejně kvalitní jako v tvém mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.1.26 16:51

@Janča6 já u prvního testovala taky dřív a měla jsem fakt sotva viditelné duchy, ale už si to nepamatuju. Ale někde budu mít určitě vyfoceno, tak se schválně podívám 😁 každopádně když přihodím sytost fialových odstínů, tak jdou obě úplně do syta. Takže šedá ryska si nemyslím, že to je. Možná mě víc trápí, že možná budu potřebovat brát něco na udržení. Ale dr bere pozitivní až když jsou obě čárky stejně tlusté. Ja se ji totiž na duchy z loňského října ptala a prý můžou reagovat i na Lh hormon v lutealni fázi (nikde se mi tahle informace při brouzdání po netu nepotvrdila, tak jestli spíš nechce, aby se ženské trápily, že třeba biochemko, nevim 🤷🏻‍♀️)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital