Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám za sebou KET 5denniho embrya. Dnes je to třetí den a samozřejmě už jsem nevydržela a udělala test. Byl snehobily a já z toho mám náladu pod psa. Moje chyba, já vím… Četla jsem, že díky tomu embryu se vlastně jedná o 8DPO a to už spoustě ženám vyšel aspoň duch…
Kdy jste testovaly vy? ![]()
@SvetpodleEllen
Téměř neviditelný duch 4DPT, ale fakt jsem musela mžourat na to hodně. 6DPT už byl vidět mnohem jasněji. Tři dny jsou brzy ještě, z toho nepanikař opravdu ![]()
Ducha jsem měla nejdříve 5.den a to nepočítám den KETu. Když byl transfer úspěšný tak od toho 7.dne už jsem měla hezky viditelnou čárku.
Tak dnes (4 dny po KET 5denniho embrya) jsem to zkusila znovu.
Na mamatestu úplně neznatelný duch (ale v limitu, prakticky do minuty). Z druhé moči (už ne ranní) udělán Clearblue s ukazatelem týdnů a ten vyšel negativní 🥺.
Omlouvám se, vím, že šílím a možná je moc brzy, ale víte.. snažíme se šestý rok, už jsem zoufalá…
Mamatestem netestuj, ten dělá falešňáky. A na digitální je brzo.
@SvetpodleEllen takhle brzy opravdu nemá smysl testovat. Akorát budeš ve stresu. HCG je hormon, který tvoří ženské tělo a ne embryo. Tzn. že musíš opravdu počítat od transferu. My se snažili 7 let, takže chápu, jak je to těžké. Já si první test udělala 12.den.
Holky, tak dnes jsem 6. den po KET 5denní blastocysty a test (mamatest a Dr. Max) sněhově bílé
. Přitom včera byl na mamatestu opravd pěkný duch! Nechápu to… ![]()
@SvetpodleEllen psali ti to tady už holky. Mamatesty dělají duchy pravidelně, i když těhotná nejsi. Kup si např. testy od Dr. Maxe a zkus testovat později. 6.den je opravdu brzy.
@Magda124 já jsem právě dělala dneska i Mamatest, i Dr. Max.
Ale už na to nemám nervy, fakt nemám… Takže si udělám test nejdřív v pátek, to bude 11. den po. ![]()
@SvetpodleEllen ty mamatesty vyhoď. Ty opravdu nejsou vypovídající. A že máš 6.den pouze 1 čárku taky nic neznamená, je to fakt brzy. Zbytečně se tím stresuješ a nic tím nezměníš. Já si řekla, že udělám test až ráno před odběrem krve, nakonec jsem dělala 12.den, protože jsem se cítila jinak a žádné duchy jsem hledat nemusela.
Děkuju za vzpruhu.
Ano, udělám to přesně tak. Už jsem všechny zbylé testy vyhodila do koše.
Koupím si jeden až ke konci příštího týdne.
Takhle se vážne nedá fungovat…
@SvetpodleEllen píše: Více
Fakt nema smysl tady delat kazdy den test takhle brzo, zbytečně vyhozené peníze ![]()