Testovat 3. den po KET?

22.1.26 13:58

Testovat 3. den po KET?

Ahoj holky,

mám za sebou KET 5denniho embrya. Dnes je to třetí den a samozřejmě už jsem nevydržela a udělala test. Byl snehobily a já z toho mám náladu pod psa. Moje chyba, já vím… Četla jsem, že díky tomu embryu se vlastně jedná o 8DPO a to už spoustě ženám vyšel aspoň duch…

Kdy jste testovaly vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
22.1.26 15:07

14 dni po transferu. A dřív mě to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
22.1.26 15:08

@SvetpodleEllen
Téměř neviditelný duch 4DPT, ale fakt jsem musela mžourat na to hodně. 6DPT už byl vidět mnohem jasněji. Tři dny jsou brzy ještě, z toho nepanikař opravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.26 16:47

Díky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
22.1.26 21:41

Ducha jsem měla nejdříve 5.den a to nepočítám den KETu. Když byl transfer úspěšný tak od toho 7.dne už jsem měla hezky viditelnou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.26 11:05

Tak dnes (4 dny po KET 5denniho embrya) jsem to zkusila znovu.
Na mamatestu úplně neznatelný duch (ale v limitu, prakticky do minuty). Z druhé moči (už ne ranní) udělán Clearblue s ukazatelem týdnů a ten vyšel negativní 🥺.

Omlouvám se, vím, že šílím a možná je moc brzy, ale víte.. snažíme se šestý rok, už jsem zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.1.26 11:58

Mamatestem netestuj, ten dělá falešňáky. A na digitální je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
23.1.26 13:52

@SvetpodleEllen takhle brzy opravdu nemá smysl testovat. Akorát budeš ve stresu. HCG je hormon, který tvoří ženské tělo a ne embryo. Tzn. že musíš opravdu počítat od transferu. My se snažili 7 let, takže chápu, jak je to těžké. Já si první test udělala 12.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
23.1.26 15:21

@SvetpodleEllen kup si testy dr.Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 08:30

Holky, tak dnes jsem 6. den po KET 5denní blastocysty a test (mamatest a Dr. Max) sněhově bílé :(((. Přitom včera byl na mamatestu opravd pěkný duch! Nechápu to… :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
25.1.26 09:07

@SvetpodleEllen psali ti to tady už holky. Mamatesty dělají duchy pravidelně, i když těhotná nejsi. Kup si např. testy od Dr. Maxe a zkus testovat později. 6.den je opravdu brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 09:09

@Magda124 já jsem právě dělala dneska i Mamatest, i Dr. Max.

Ale už na to nemám nervy, fakt nemám… Takže si udělám test nejdřív v pátek, to bude 11. den po. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
25.1.26 09:15

@SvetpodleEllen ty mamatesty vyhoď. Ty opravdu nejsou vypovídající. A že máš 6.den pouze 1 čárku taky nic neznamená, je to fakt brzy. Zbytečně se tím stresuješ a nic tím nezměníš. Já si řekla, že udělám test až ráno před odběrem krve, nakonec jsem dělala 12.den, protože jsem se cítila jinak a žádné duchy jsem hledat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.26 09:19

@Magda124

Děkuju za vzpruhu.

Ano, udělám to přesně tak. Už jsem všechny zbylé testy vyhodila do koše.

Koupím si jeden až ke konci příštího týdne.

Takhle se vážne nedá fungovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
25.1.26 13:23
@SvetpodleEllen píše: Více

Fakt nema smysl tady delat kazdy den test takhle brzo, zbytečně vyhozené peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí