Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Není spolehlivý, je to tragedie. Počkej až ti nedorazí menzes a pak testuj ideálně dr.max.
Mně ty obyčejné proužky Mama test, jak jsou 2 ks v balení, přišly spolehlivé na 100%. Nikdy neudělaly falešného ducha, a když byly //, byla jsem těhotná, což se stalo 3×. Takže za mě, já jim věřím.
@Lil Kitkatt píše: Více
Tak to já bych musela mít paterčata. Co mamatest, to falešný duchy.
Kdysi bývaly super a spolehlivé. Ale už pár let se na ně spolehnout nedá. Je to tu skoro každý den, kdy se někdo podivuje, že má na mamatestu ducha a na jiném testu nic.
Dělají falešné duchy. Testovala jsem, protože jsem měla opožděnou menstruaci (bylo to nakonec z léků), tak jsem si udělala mamatesty (testovala jsem 3 dny po sobě) a na všech proužcích byla druhá čárka (slabá, ale byla).
Přidávám i foto, je to špatně vidět, ale je tam a docela mě to vyděsilo
a beru antikoncepci, tak jsem si říkala, že by to bylo opravdu divné.
Dekuji holky za sdílení zkušenosti.
Jde mi i to, ze mam dnes 4 den zpoždění.
Jeden pepino test byl pozitivní ale vypadal jako vadný (2 dny zpoždění)
3 den jsem si dělala mama test a ten byl pozitivní takový duch ale viditelny. No a dnes ráno mama test negativní.
Tak sem z toho jelen ![]()
Uz mame dve deti a s tímhle jsem se nikdy nesetkala..
Přidávám fotku, myslím ze to byl poměrně viditelný “duch” proti treba fotce co posílala slečna posledni
Taky jsem takový měla a to si dělám testy, protože jsem v přechodu a hapruje mi cyklus, ne že bych se snažila o mimino. Dokonce jsem udělala test z moči osmileté dcery a co myslíš - byl tam … ![]()
@Janli tak to je docela síla. No nic nechám to být do pondělí a pak zkusim jiný test kdyz ms neprijde.
Je to síla, kdybych jich nedostala zásobu, tak ten šmejd nekupuju. Zbytečný nervy…..
Nejsou spolehlivé ani náhodou. Bohužel dělají prokazatelně duchy i když žena těhotná není. Jinak nedělají je všechny ty testy. Některý ho udělá a další zas ne. Takže ani v tom duchování nejsou konstatní. A proto bych řekla, že se najde dost žen, kterým nárazově ukázal co měl. A ty ho potom chválí. Ale ženy, které s ním testovaly častěji ty duchy dobře znají.
Já nemohu si na mamatest stěžovat, mimo těhotenství bílo. A teď mi krásně ukázalo těhotenství (moje první). Takže asi prostě záleží na kusu nebo nevim ![]()
Za me spokojenost.
Ahoj holky, mám otázku. Jsou mamatesty spolehlivé? Procházela jsem diskuze a různé názory a zkušenosti. Me teda ukázal negativ i pozitiv test. Tak ted čekám par dnů zda dorazi ms, nebo zkusim jinou značku.