Test myček březen 2010

297
4.8.10 22:06

test myček březen 2010

Ahoj,
nemáte některá, prosím časopis dTest . Myslím, že z března letošního roku. Je tam test myček nádobí a já jsem teď ve fázi předvýberu a chtěla bych to porovnat nebo si vybrat jinou. Máme rádi značku Elekrolux nebo AEG. Popřípadně porádíte na co si dát pozor a co určite ano a nebo naopak co určitě ne. Vybiram si svou první myčku a jak jinak těch info a modelů je děsně moc :roll: . Dekuji za každou radu. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
4.8.10 22:08

Test je zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.8.10 22:11

Ahoj, časopis nemám, jen máme výborný zkušenosti s Whirlpool - měli jsme už 2, každou v jiným bytě, ne že by se rozbily. Ted budeme kupovat asi BOSCH a jakou 2. ve výběru máme zase Whirlpool. Takže kdybys měla pochybnosti s Electrolux a AEG… Jinak k Electroluxu… měli jsme novou pračku, po 4 letech jsme jí prodávali… prala pořád výborně, to nic proti. Ale ted bydlíme přechodně v bytě, kde je pračka BOSCH, ale asi 18 možná 20 let stará (měli jsme jí doma a kupoval jí ještě můj táta, který je 17 let mrtvý) a pere teda i po těch letech mnohem líp než ta nová Electroluxka. Takže do baráku už máme koupenou novou BOSCH.

• Citovat
  • Upravit
297
4.8.10 22:17

diky moc Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
4.8.10 23:02
jjelena píše:
Ahoj, časopis nemám, jen máme výborný zkušenosti s Whirlpool - měli jsme už 2, každou v jiným bytě, ne že by se rozbily. Ted budeme kupovat asi BOSCH a jakou 2. ve výběru máme zase Whirlpool. Takže kdybys měla pochybnosti s Electrolux a AEG… Jinak k Electroluxu… měli jsme novou pračku, po 4 letech jsme jí prodávali… prala pořád výborně, to nic proti. Ale ted bydlíme přechodně v bytě, kde je pračka BOSCH, ale asi 18 možná 20 let stará (měli jsme jí doma a kupoval jí ještě můj táta, který je 17 let mrtvý) a pere teda i po těch letech mnohem líp než ta nová Electroluxka. Takže do baráku už máme koupenou novou BOSCH.

Promiň nemyslím to zle, ale porovnávat 18let starou Boschku a nynější se fakt nedá. Dnes se všechno vyrábí s ohledem na cenu=odflinknuto i záměrně, aby to sice přežilo záruční dobu, ale zákazník si brzo koupil nový kus :cert:
Já mám ledničku Electrolux 10let starou a když začala před 2lety zlobit /nějaké sondy, což není až tak levná záležitost, ale nebude to ledničkou nýbrž velmi kolísavým napětím tady u nás :-? /, tak jsem se ptala opraváře, že je asi blbost do ní vrážet velký peníze, když si trošku přidám, tak mám za to novou. On se doslova křižoval, že proboha jen ať to nedělám, protože tahle je vyrobená ještě ve Švédsku, lepší lednici prý neseženu :nevim: Takže asi nejvíc záleží na tom, kde se momentálně ta značka vyrábí.

Já mám myčku, pračku, sušičku AEG a se všemi jsem spokojená, ale myčka už má taky odslouženo slušných 8 jar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.8.10 23:10

No jasně, s tím souhlasím a i tuhle myšlenku taky razím. Jen jsem tím chtěla zakladatelce říct, jak na tom dneska Electrolux je, ale jsou na tom všechny i no name značky vesměs podobně

• Citovat
  • Upravit
16118
5.8.10 05:52

já mám myčku bosch a spokojenost, akorát po čtyřech letech se mi zdá, že málo suší, takže to budu řešit se servisem. ale to samé jsme měli předtím s whirpool.

u mě jde spíš o konkrétní sympatie ke značce, takže já bch volila bosch nebo aeg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Didi99
6.9.10 21:24

myčka

já mam doma myčku SIEMENS A VELKÁ SPOKOJENOST,BRATR VŽDY PROSAZOVAL Bosch i jich nekolik měl ale od té doby co se Bosch a Siemens spojili koupil si také Siemens-tyto značky mají většinou výborné výsledky v testech.Papa přeji dobrý výběr :-)

• Citovat
  • Upravit
22.10.10 15:11

Test myček 3/2010

Veškeré testy sledujte na čt1 v Černých ovcích,nebo v archívu čt. http://www.ceskatelevize.cz/…-cerne-ovce/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.11.10 21:54

Ahoj hledam tez vestavne mycky ma nekdo zkusenost s myckamy sire 45 cm?? dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Burák
25.11.10 23:06

Zdravím :-D Tak já mám myčku už sedmým rokem,mám Electrolux a šlape jako hodinky,ještě ani jedna závada,pokud budu příště kupovat myčku tak opět tuto značku.Má malou spotřebu,měla jsem obavy z ůčtú za elektriku a vodu,ale ejhle každoročně nám nějakou korunku vrátí,takže velká spokojenost.Ale je pravda,že když někomu dobře slouží druhýmu nemusí.Asi to je o štěstí.Takže přeji šťastnou ruku při výběru :palec:

• Citovat
  • Upravit
JosefN
12.1.11 02:19

Testoviny

Mycku nemám,
ale posilam odkaz na test mycek v TV - Černé ovce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie