Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka píše:
osobně jsem netušila že rozvod je žaloba
To jsme taky měla blbě ![]()
@K-Black píše:
já taky, plus jsem zblbla že Terezín byl gheto, já napsala koncentrační tábor, pak senátora jsem nevěděla aminimální mzdu jsem myslela že je 14500:
Ty jsi založením optimista, viď? ![]()
Jinak jsem také prošla z 30 jsem měla 5 špatně.
@Sandra752 píše:
TAK JSEM NEPROŠLA ATO ŽÁDÁM ZA MĚSÍC
Tak si to můžeš nacvičit, i když teda získat české občanství je docela náročný a to to ještě zpřísnili.
@Timinka píše:
osobně jsem netušila že rozvod je žaloba
To mě taky překvapilo
a ještě ten Terezín, tak jsem se ale poučila ![]()
@Imane Žiju tu 15 let, chodila jsem do školky, do školy, na střední a mám 19 chyb
Letos to stojí 10 000 ale od nového roku to má stát 2000 a můžou mi tento test odpustit, už jen z toho důvodu, jak tam budu mluvit a zda splním nějaké podmínky..tak snad tento nesmysl si odpustí..
Tak jsme prošlo, ale pár chyb byl ten rozvod taky blbě jsem si myslela že odpovídam správně, terezín jsem věděla ![]()
Já se teda přiznám, že jsem zblbla hned tu první.. Nějak jsem zazmatkovala. Jinak plat, senátora, rozvod vím, akciovka za mých studií byla jinak, takže jsem jí dala blbě, hymnu jsem vzala vylučovacím způsobem, Terezín jsem taky spletla, pak jsem teda netušila, kdo v těch letech vládnul.. Ale jinak jsem se sebou spokojená, ještě jsem nezblbla úplně.
Příspěvek upraven 29.11.13 v 21:13
Nevedela jsem Terezin, vek senatora a lkdo napsal hudbu ke statni hymne ![]()
@K-Black píše:
já taky, plus jsem zblbla že Terezín byl gheto, já napsala koncentrační tábor, pak senátora jsem nevěděla a minimální mzdu jsem myslela že je 14500
Tak tahle otazka O Terezine mne pekne nadzvedla, by mne zajimalo, kdo s tim prisel ![]()