Test po 3 dnech nesílí?

4
27.6.25 11:18

Test po 3 dnech nesílí?

Zdravím děvčata,
Nevím co si mám myslet. Clearblue testy jsou dělané z ranní moči tři dny před očekávanou menstruací, a dnes v den kdy bych měla dostat MS jsem testovala znovu (mama test)
příjde mi že čárky vypadají stejně. Myslíte že je to jen jinou značkou nebo může být něco špatně? :( Dneškem mi i příjde že mě méně bolí bradavky 😪 stalo se to některé z vás a vše bylo nakonec v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
27.6.25 11:38

Když jsem objevila na testu 2 čárky, brala jsem to, že jsem těhotná a znovu test už nedělala. Nejsou kvantitativní, síla čárky není vypovídající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
27.6.25 11:40

Nevim, kam by podle tebe měl asi ještě sílit, vždyť je jasně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7349
27.6.25 11:45

Jak by měla zesílit? čekáš černou barvu?? Jsou to jasně pozitivní testy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.6.25 11:48

@pikola jsem už prostě paranoidní 😅 mám za sebou samovolný potrat tak se prostě bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
27.6.25 11:49

Je to jiná značka, takže to o ničem nevypovídá a na den menstruace je ta čárka naprosto normální. ❤️ Jinak všichni vždycky píší, že ty čárky sílit nemusí, ale já jsem byla těhotná třikrát a když mě čárky nesílily, tak to bylo zamlklé těhotenství. U obou prosperujících jsem nakonec měla testovací čárku silnější než kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
27.6.25 11:56

Ja na tri deti vyplacala 4 testy - s prvnim ditetem byl prvni test dva dny po vynechane MS negativni, s dalsimi uz jsem delala pozdeji, asi jsem ani nemusela. Pak jsem jeste v pozdejsi letech v panice, jestli nebude ctvrte dite :mrgreen:, pouzila dalsi dva. Na mne by podobne jako na @unuděná tento druh prumyslu moc nevydelal.

@Alisek165 Drzim palce, i kdybys pocurala 12 testu, nakonec to dopadne tak, jak ma, tak snad se tentokrat dockas. Me osobne potrat nepotkal, ale mezi kamaradkami jsem skoro jedina, nikdy driv jsem netusila, jak casta je to vec. Vsechny maji nakonec deti vic nez dost :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.6.25 12:00

@Kr202248 to já právě ani po třech dnech od prvního testu nemám stejně silnou čárku jako kontrolní a trošku mě to znervózňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.6.25 12:25
@Alisek165 píše: Více

Máš teprve termín ms, to že čárky nejsou stejně silné nebo silnější je úplně normální. Až si test uděláš za 2 týdny tak uvidíš. záleží i kolik dní jsi po ovulaci. Někdo má v den ms sotva viditelnou čárku kvůli posunute ovulaci, tohle je individuální. každopádně pozitivní je krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.6.25 13:01

@miamia142 tak snad bude vše v pořádku.
Ve čtvrtek jdu na gyndu na kterou jsem objednaná už asi měsíc původně kvůli něčemu jinému. Tak snad už bude aspoň váček vidět. Mám totiž dojem že k oplodnění došlo už 7.6 a ovu byla dřív. Což by mi i sedělo k tolik pozitivnímu testu clearblue co jsem dělala 3 dny před očekávanou ms.
Tak uvidíme 😁 🤞🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital