Hormony na testu

11
25.6.25 09:27

hormoni na testu

Ahoj děvčata chtěla bych se zeptat dneska je to 24 den po menstruaci poslední týdny mi bylo fakt nějak špatné motani hlavi zvedal semi žaludek a td tak sem si dnes udělala test ukazuje semi slabá a silná čárka přet měsícem sem to měla taky tak a nakonec jsem měla menstruaci nejsou to třeba jen hormoni že se mi to ukazuje na testu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4878
25.6.25 09:49

Já tam tedy nevidím nic. Těhotenský test si udělej, až ti bude meškat menstruace, dřív to nemá smysl. Ty příznaky (motání hlavy atd. s případným těhotenstvím nesouvisí, pokud jsi měla před 24 dny menstruaci), na to je brzy, i kdybys těhotná byla.
Nevím, jaké hormoni :) myslíš, ale těhotenský test funguje na principu záchytu hormonu HCG - který se uvolňuje během těhotenství.
Ta silná čárka je kontrolní, ta nic neznamená. Těhotná budeš, až budeš mít i druhou čárku jasně viditelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.6.25 09:57

Za mě je test negativní a i kdybys těhotná nakonec byla a treba za týden se ukázala druhá čárka, tak ty příznaky nemáš k těhotenství. Člověku fakt neni zle několik týdnů před pozitivním testem. Těhotenské příznaky způsobuje ten stejný hormon, který detekuje ten test a musíš ho mit v těle už nějakou větší hladinu. Tvoje hlava a nevolnosti mají jinou příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
25.6.25 10:08

Na testu nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie