Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla sem se zeptat sem rok po mimoděložním odebráním pravého vejcovodu 5 jdu na gynekologii skrz profuku ale mám dva dny do ms a není mi pořád dobře tak sem zkusila tehu test a když sem ho dělala byl tam slaby duch tak sem si řekla tak z toho nic nebude ale pak sem se podívala abych nekecala tak po 3-5 min a viděla sem tohle co myslíte je to pozitivní a nebo negativní
Udělej si ráno obyčejný papírový test. Ideálně za ty dva dny kdy máš dostat menstruaci. Ta čárka je taková divná.
@JancaS84 za dva dny by měla dorazit ms dobře zkusím ještě ráno papírový
@naty3357 píše: Více
já tyhle testy moc nemusím, záruka je papírkový.
Jako vidím slabou čárku, ale zkusila bych ještě za dva dny, držím palce ![]()
@Sisi_Petrhen dobře ale není to prostě divný že když sem si ho dělala byla tam hodně slaba čárka spíš duch a po pár minutách taková čárka?
@naty3357
chápu, že to chceš vědět na 100%.. ale to Ti tady neřeknu, musíš prostě vydržet, zkus to v neděli ráno a pokud to bude sílit, máš jasno ![]()
Tenhle test mi po limitu udělal jasnou modrou tenkou čárku. Škoda že nemám foto. Ale těhotná jsem nebyla. Pokud je pozitivní, tak zkuste Clearblue digitální a mohl by už ukázat +1-2 ![]()
@naty3357 píše: Více
Kašli na digitální, drahé, zbytečné, menší citlivost. Stačí papírkový a postupovat dle návodu - meškání menstruace, ranní moč, odečítat výsledek v limitu. Tohle je vážně k ničemu, ač chápu netrpělivost.
@naty3357 hlavně je nějaká strašně tenká, kup obyčejný test treba livsane udělej zítra ráno pak za dva dny a uvidíš 😊
@Anikaa02 takový test sem měla když sem byla mimoděložně a pak silil tak se právě bojím aby to nezačalo znovu