Mohu mít ovulaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.10.24 11:29

Mohu mít ovulaci??

Ahoj holky, prosím mám vynechanou MS(nikdy předtím se mi to nestalo).
Měla jsem i po 5 dnech vynechání pozitivní test, ale za 2 dny byl zase negativní, MS, ale stále nedorazila, dnes je to 35 den.
A chtěla jsem se zeptat, je šance, že by se mi podařilo otěhotnět i bez menstruace? Že bych teď někdy mohla ovulovat, nebo to mozne neni? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35517
30.10.24 11:40

Máš 35 dní zpoždění? Na gynekologii jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
30.10.24 11:44

Takže menstruace stále nikde? Zasla bych si případně na krev - HCG…. Pak bych případně resila proč vynechala (hormonální změny, stres,…) a konzultovala s lékařem. Pokud do teď byl cyklus pravidelný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 11:54
@zuzanka320 píše: Více
menstruace stale nikde.
S lekarem jsem domluvena mam jit na kontrolu 13.11. (Puvodni, ze mi vysel test pozitivni), tak jsem mu dneska volala a nechal to na toho 13.11..
Stres nemam, zadnou zvysenou namahu vubec nic🙈
  • Citovat
  • Upravit
zuzanka320
30.10.24 11:55
@Anonymní píše: Více

Tak si můžeš ještě zajít jako samoplátce na HCG z krve, pokud se ti nechce čekat na toho 13.11.

Jinak nezbývá než čekat 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 12:16
@JancaS84 píše: Více
Nene zpozdeni mam 15 dnu (35 dni mam ted delku cyklu, kterou mam pokazde jen mezi 21-24 dnu)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 12:18
@zuzanka320 píše: Více

Sestricka mi rekla, ze jestli testy jsou ted negativni, ze tehotna byt nemuzu.
Jde mi o to, jestli bych ted mohla bez te menstruace ovulovat a byla by nejaka sance na otehotneni.

• Citovat
  • Upravit
35517
30.10.24 12:35

Aha, tak jestli jsi měl pozitivní testy a teď už nějakou dobu negativní tak to vypadá na biochemické a časem menstruaci dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
30.10.24 12:38

Tak asi šlo o biochemické… jak píše Janča…

No to ti nikdo nerekneme zda mas teď ovulaci :D nejspíš teprve přijde MS.. ale pokud to chceš vědět, nezbývá nic jiného než si udělat ovulacni testy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2564
30.10.24 12:40

Pokud máš negativní testy tak to bude spíš posunutá ovulace, tak je vždy cca 12-16dní před následující ms. Takže klidně může být např. i kolem 30dc a ms pak přijde cca 44dc. Pokud ji nesleduješ, tak ale nevíš kdy byla/bude a tedy ani termín ms.
Mě se třeba 1 do roka vlivem velkého stresu (svatba, státnice apod.) stává, že se cyklus natáhne klidně na těch 40dní.
Pokud nemáš stres, tak by to mohla být cysta, ta může taky ms držet, pokud je menší než 4cm, tak obvykle odejde sama až se spustí ms. Dá se jí i pomoct třeba norethisteronem, při vysazení se velkým poklesem progesteronu ms spustí. Nebo když je větší tak se dělá punkce. Každopádně to by poznal doktor na utz.

Cyklus 35 dní není nic neobvyklého, a to máš pravidelně cykly krátké jen 20dní? Co třeba nějaká hormonální nerovnováha nebylo tento měsíc něco jinak?
Zkoušela jsi i další test? Ta čárka byla silná nebo jen mini duch? Byli to stejné testy? Buď teda biochemické nebo i ta cysta může udělat falešně pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 14:18

@Ardilera Ano mám takhle krátké cykly pořád pouze 21-24 dní, taky rikam, ze muj zivot je jen jedna velka menstruace😂 😂 😂.
Takze ja minimalne za poslednich 5 let nikdy MS nemeskala.
Carka byla normalni, nebyl to duch, nebyla teda uplne ruzova jako ta nahore, ale nebyla nevyrazna nebo slaba.

• Citovat
  • Upravit
2564
30.10.24 14:24

Slabší čárka nevadí, ale je divný jestli byla hezky viditelná, že by do 2 dnů zmizela :think: byli to stejné testy nebo byl třeba ten druhý na menší citlivost? Já bych asi zašla na tu krev, budeš mít aspoň jasno, můžeš i jako samoplátce třeba do synlabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí