Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, jsem po injekci 250mg Ovitrelle. Pichnuta byla 25.10 a 26.10 test byla silná čárka a pak ještě jsem v sobotu udělala 2 testy a taky pozitivní. V neděli jsem si opět dělala a byl tak minimálně slaboucky duch. Dne 29.10 jsem opět udělala test a silná dálnice. Může to být stále Ovitrelle? Nebo ne ![]()
Samozřejmě, že je to ovitrelle. 27.10.jsi měla teprve ovulaci, tak jak by mohl být 29.10.test pozitivni díky těhotenství?
Ovitrelle jsem měla v oběhu ještě 12 dní po aplikaci, takže asi tak
sice extrémně slabý duch ale byl, těhotenství z toho nebylo..
Ahoj holky. Mám takový dotaz, už jsem to značně zmatená. 21. 3. v pátek jsme byli v Car kde jsme, z důvodu čekání a partnerovu genetiku (rakovina v rodině) dostali ještě ovitrelle a máme zkoušet doma. Každopádně folikul byl 14 mm a partner v pondělí odjížděl na celý týden na pracovní cestu, tak paní doktorka říkala ať pichnu injekci v neděli a v neděli zkoušíme. Dále beru od styku amalgen 0-0-1. Nevím tedy kdy mohla proběhnout ovulace a případně oplodnění. Každopádně 5.4. jsem začala lehounce spinit (spíše nahnedly výtok). V úterý 8.4. konec a nyní čisto. TT spíš jen lehounke stíny, které mi přijde, že už mám spíše vykoukane. Je tam ještě šance, nebo tam prostě nic není? Doufala jsem, že dnes tj. 9.4. už budu vědět buď bude čárka nebo snehobilo… Ale stále stejné stíny, tak jsem z toho zmatená. Díky za radu.