Test po transferu embrya

4
5.5.24 17:54

Test po transferu embrya

Ahoj holky. Jsme po transferu embrya 10 den. Nemohla jsem vydržet. Myslíte, že je tento test ok. Zdá se mi slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4575
5.5.24 18:07

Nemusí být slabý. Můžeš teď zkusit testovat každé ráno nebo obden, pokud to vydržíš a uvidíš, jestli bude test sílit.
Nebo počkat na odběry krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25565
5.5.24 18:53

:hug: držím ti palce, teď to nezkoušej, jen se sama stresuješ… žila jsem tím 13 let a bylo to šílené
vlastně to poznamenalo jinak mé krásné a spokojené a úspěšné mládí
protože neúspěšná ivf zamávají obrovsky psychicky i fyzicky…
zkus ještě pár dní vydržet a vážně přeju :andel: :srdce: :mavam:
za mne naději vidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
5.5.24 18:56

Mně přijde na 10. den úplně v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.5.24 18:58

@Kukca91 dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.25 12:52

Test po KET

Ahoj a hezký den všem :kytka:

Jsem náhradní maminka, 6.den po KET šestidenní hatchující blastocysty a 10. den po injekci Ovitrelle. Dnes dopoledne jsem si udělala test, protože mi není úplně dobře (nevolnost, střídání pocitu tepla/zimy, bolest bradavek) a toto je výsledek. Myslíte, že by mohlo jít už o potvrzení těhotenství nebo ještě o Ovitrelle? Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.25 13:07
@Anonymní píše: Více

Za me je to hodne vyrazne na Ovitrelle takze bych rekla ze je to tehotenstvi :) jako takhle..ja mela velmi slabou carku jeste 12 den ale to uz byl fakt jen malicky naznak (tehotna jsem nebyla).. a jestli se muzu zeptat..mas i takove navaly horka a pak zimu? Jsem 5 den KET a testovat se bojim protoze tech neuspechu bylo tolik, ze radsi si pockam na test z krve asi..prsa me neboli, citliva na pachy nejsem vubec, unava je jasna, to je vse po progesteronovych injekci..jen mam jako kdyby tezkou delohu :D nebo jak to mam rict, sem tam se stane ze mam neco jako menstruacni nabeh jenze od porodu syna ani nevim co menstruace je :D bolestiva neni skoro vubec takze nevim uz jak si co spojit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.25 13:16

Mám návaly horka, bolestivá prsa a žaludek polovinu dne až v krku. Moc držím palce, ať ti to vyjde :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.25 13:22

No tak to jsou priznaky jako bic :) hehe..mockrat dekuji za odpoved..ja teda nemuzu ani rict, jestli nejake priznaky mam nebo je to progesteron ktery si davam..ale horko, pak zima, hlava mi tresti jak o zivot..uvidime…z testu jsem vybata takze radsi pockam na tu krev :D tu mam 12.2 takze snad 9 dni dam..Tobe moc drzim palce, vypada to na dobre ceste :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex