Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsme po transferu embrya 10 den. Nemohla jsem vydržet. Myslíte, že je tento test ok. Zdá se mi slabý.
Nemusí být slabý. Můžeš teď zkusit testovat každé ráno nebo obden, pokud to vydržíš a uvidíš, jestli bude test sílit.
Nebo počkat na odběry krve.
držím ti palce, teď to nezkoušej, jen se sama stresuješ… žila jsem tím 13 let a bylo to šílené
vlastně to poznamenalo jinak mé krásné a spokojené a úspěšné mládí
protože neúspěšná ivf zamávají obrovsky psychicky i fyzicky…
zkus ještě pár dní vydržet a vážně přeju
![]()
za mne naději vidím…
Ahoj a hezký den všem ![]()
Jsem náhradní maminka, 6.den po KET šestidenní hatchující blastocysty a 10. den po injekci Ovitrelle. Dnes dopoledne jsem si udělala test, protože mi není úplně dobře (nevolnost, střídání pocitu tepla/zimy, bolest bradavek) a toto je výsledek. Myslíte, že by mohlo jít už o potvrzení těhotenství nebo ještě o Ovitrelle? Díky
@Anonymní píše: Více
Za me je to hodne vyrazne na Ovitrelle takze bych rekla ze je to tehotenstvi
jako takhle..ja mela velmi slabou carku jeste 12 den ale to uz byl fakt jen malicky naznak (tehotna jsem nebyla).. a jestli se muzu zeptat..mas i takove navaly horka a pak zimu? Jsem 5 den KET a testovat se bojim protoze tech neuspechu bylo tolik, ze radsi si pockam na test z krve asi..prsa me neboli, citliva na pachy nejsem vubec, unava je jasna, to je vse po progesteronovych injekci..jen mam jako kdyby tezkou delohu
nebo jak to mam rict, sem tam se stane ze mam neco jako menstruacni nabeh jenze od porodu syna ani nevim co menstruace je
bolestiva neni skoro vubec takze nevim uz jak si co spojit ![]()
Mám návaly horka, bolestivá prsa a žaludek polovinu dne až v krku. Moc držím palce, ať ti to vyjde ![]()
No tak to jsou priznaky jako bic
hehe..mockrat dekuji za odpoved..ja teda nemuzu ani rict, jestli nejake priznaky mam nebo je to progesteron ktery si davam..ale horko, pak zima, hlava mi tresti jak o zivot..uvidime…z testu jsem vybata takze radsi pockam na tu krev
tu mam 12.2 takze snad 9 dni dam..Tobe moc drzim palce, vypada to na dobre ceste ![]()