Test před mestruací zkušenosti ?

Anonymní
18.4.23 15:11

Test před mestruaci zkušenosti ?

Ahoj, lidi já vím ze se netestuje před ms mám ji dostat za 4 dny včera jsem si delala test a vyšel negativní až pozitivní po par hodinách tak dneska jsem si udělala dva znovu a nevím asi mi hrabe ale v liminitu se ukazal jakoby mini duch ale spis mi jde o tom ze už týden mám bolesti prsou docela veliké a žaludek na vodě
Ukazu vám testy chápu ze moc tam ani neuvidíte též jsem sama zkoumala zkusim zítra mám 27-28 tak uvidím no

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
18.4.23 15:20

Po zaschnuti se muze carka ukazat, protoze ta carka tam je, ale mela by se ukazat v limitu. Proto se nema odecitat dele nez je limit. Testuj az v den MS, je to jistejsi. Pokud budes tehotna, tak se carka ukaze a nebudes ji muset hledat. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 15:22

@Kikistra no já práve po tom limitu nevěřím znám testy co to dělali i tak a nic stoho teď už doufám ze to snad vyjde no
No ono je to někdy těžký se netestovat jsem netrpěliva

• Citovat
  • Upravit
21
18.4.23 15:33
@Anonymní píše:
@Kikistra no já práve po tom limitu nevěřím znám testy co to dělali i tak a nic stoho teď už doufám ze to snad vyjde no
No ono je to někdy těžký se netestovat jsem netrpěliva

Vim jaky to je, taky sem si tim prosla. Cloveku to neda. Ale mas jeste 4dny do MS a ukazat se jeste 2carky muzou. Stejne HCG se zvysuje ob den, pokud nejake je. Ja pouzivala obyc prouzkove z dr.Maxe, za me nejspolehlivejsi. Spouste holek tady se ukazal pozitivni test az opravdu co jim MS vynechala a driv meli negativni. Ja mam testy pozitivni od 12dpo, takze taky pred MS. Drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37278
18.4.23 15:36

Na testech nic nevidim. Počkej do termínu menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
18.4.23 15:43

Vlevo douska vidim, jestli jsi nedockava a do MS jeste 4 dny, zkus vydrzet a testovat obden, mel by byt videt progres a z douska by mela byt uz slaba carka a stale to bude jeste pred MS… Hlavne ve stejnou denni dobu, vetsina zen ma nejsilnejsi test z ranni moci, ale neni to zdaleka 100% pravidlo, tak to urcite nekombinuj, aby te pak nematlo, ze vecer carka silnejsi a dalsi den rano potom zas slabsi. Pripadne pokud jsi doted testovala rano, zkus naopak ted odpo/vecer, zda by nebyl nahodou silnejsi a potom az presne za ty 2 dny. Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.4.23 17:16
@Anonymní píše:
Ahoj, lidi já vím ze se netestuje před ms mám ji dostat za 4 dny včera jsem si delala test a vyšel negativní až pozitivní po par hodinách tak dneska jsem si udělala dva znovu a nevím asi mi hrabe ale v liminitu se ukazal jakoby mini duch ale spis mi jde o tom ze už týden mám bolesti prsou docela veliké a žaludek na vodě
Ukazu vám testy chápu ze moc tam ani neuvidíte též jsem sama zkoumala zkusim zítra mám 27-28 tak uvidím no

Já třeba 4 dny před MS nic neměla. A to testuji Mamatestem, který má více barviva. Dva dny před MS jsem měla ducha a další dny se zvýrazňovala. Na tvých foto bohužel nic nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.4.23 20:24

Na tvých testech bohužel nic nevidím, za mě negativní test. Ale sama se vždycky snažím nějakého ducha najít a při začátku snažení jsem byla vždy netrpelivá a dělala testy par dnů před ms. Nyní už ne, většinou zkouším po dni zpoždění a to jsem si už taky zakázala :D většinou jsem buď zklamaná ze je test negativní a nebo se objeví duch a dávám si naděje a pak přijde ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.23 11:34

Já si dělala test dneska ráno, což je 8 dpo a sněhobílo. Cyklus mám 34dní a ovulka proběhla 23DC, v ten den jsme na to s přítelem hupsli😉Ještě je brzo, zkusím až v den MS, v sobotu😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 19:24

Duch 2 hodiny po limitu

Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s duchem po limitu (cca 2 hodiny)? už několik dní mám silnější menstruační bolesti, termín na MS bych měla mít zítra, tento měsíc to vím jistě, jinak nepravidelné cykly (proběhlo sono u Dr, kde byl folikul, tak mi řekla, který den to je).
dělala jsem si test dneska ráno (zůstal sněhobílý) a pak odpo (viz fotka), ze začátku nic a když už sem ho šla vyhodit, vyskočilo na mě tohle. nějak nevím, co si myslet. těhotenství by bylo neplánované, cca 5 dní před ovulací nám sjel kondom a bohužel sme si toho ani jeden v návalu vášně nevšimli.

• Citovat
  • Upravit
179
19.4.23 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s duchem po limitu (cca 2 hodiny)? už několik dní mám silnější menstruační bolesti, termín na MS bych měla mít zítra, tento měsíc to vím jistě, jinak nepravidelné cykly (proběhlo sono u Dr, kde byl folikul, tak mi řekla, který den to je).
dělala jsem si test dneska ráno (zůstal sněhobílý) a pak odpo (viz fotka), ze začátku nic a když už sem ho šla vyhodit, vyskočilo na mě tohle. nějak nevím, co si myslet. těhotenství by bylo neplánované, cca 5 dní před ovulací nám sjel kondom a bohužel sme si toho ani jeden v návalu vášně nevšimli.

Ahoj, naucila jsem se test hned vyhazovat, protoze jak rika sam pribalovy letak, vysledek po neni spolehlivy. Obcas jsem tez cosi videla po limitu, ale nikdy ne teda tak vyrazne :think: Asi bych to nebrala vazne, ale urcite test zopakovala nejlepe rano. Kolik dni jsi od ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 20:27
@Alzbeta21 píše:
Ahoj, naucila jsem se test hned vyhazovat, protoze jak rika sam pribalovy letak, vysledek po neni spolehlivy. Obcas jsem tez cosi videla po limitu, ale nikdy ne teda tak vyrazne :think: Asi bych to nebrala vazne, ale urcite test zopakovala nejlepe rano. Kolik dni jsi od ovulace?

Dneska nejspíš 13 DPO.. jako testu sem si za posledních deset let udělala nespočet a nikdy, vůbec nikdy se ani po několika dnech žádná čárka neobjevila. Dost mě právě i mate to neustálé pnutí v podbřišku a dneska mám i jakýsi žaludek na vodě (samozřejmě beru v potaz klasické PMS na které netrpím a i psychiku jako takovou)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 13:37

Ahoj holky potřebovala bych poradit 24.3 byla podle aplikace ovulace vím ze se na to nemám spoléhat ale o mimi se teď nesnazime no ale po te pravděpodobně ovulaci bylo 5.4 jeden den či dva úplně slabe spineni jen malinko na utreni.
Menstruaci jsem měla mit 6.4 ale stále nedorazila a testy jsou negativní tak nevím co si myslet.
Mužů považovat to spineni za menstruaci?
Test by mi už asi ukázal těhotenství kdyby bylo?
Moc vám děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
492
21.4.23 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebovala bych poradit 24.3 byla podle aplikace ovulace vím ze se na to nemám spoléhat ale o mimi se teď nesnazime no ale po te pravděpodobně ovulaci bylo 5.4 jeden den či dva úplně slabe spineni jen malinko na utreni.
Menstruaci jsem měla mit 6.4 ale stále nedorazila a testy jsou negativní tak nevím co si myslet.
Mužů považovat to spineni za menstruaci?
Test by mi už asi ukázal těhotenství kdyby bylo?
Moc vám děkuji za rady.

Pokud to bylo jen špinění, skočila bych na gyndu, aby se vyloučila třeba nějaká cysta…po měsíci by test už něco ukázal si myslím :)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 14:01

@1V374
Asi před 2 měsíci jsem na gynde byla on je problém ze jsem v zahraničí a nemám ještě karticku pojištěnce takže jsem si to musela zaplatit sama a je to prave dost drahé tady.
Jinak bolesti nemám nic jen jsem měla takový pichani v podbrisku malinko ale jinak nic.
Ale tedy počkám ještě pokud ms nedorazí tak skocim na gyndu.
Taky si myslím ze už by to ukázalo je to 29 dni od pravděpodobně ovulace nevím zdali to ovulace tedy vážně byla jelikož to nesleduji :D
Ale zarazilo me to spineni. :D
Možná byla ovulace později proto mi meska ms no uvidím ale moc děkuji potřebovala jsem slyšet nějaký názor na to.
Jinak cysta se muže objevit i bez bolesti?
Cystu jsem nikdy nemela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí