Foto: Těhotenský test – názor

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
9.4.26 15:38

Test těhotenský názor

Dobrý den,
chci se poradit. Udělala jsem si těhotenský test, ale nejsem si jistá, jestli je pozitivní nebo negativní. Vím, že je ještě brzy, mám před menstruací, ale gynekolog mi doporučil udělat test, protože užívám léky, které by se v těhotenství neměly brát.
Když jsem poslala fotky testu na gynekologii, bylo mi doporučeno udělat ještě digitální test v neděli, který si můžu udělat i před očekávanou menstruací.
Fotka ale může výsledky mírně zkreslovat – test je ve skutečnosti trochu výraznější a má spíše růžovou barvu.
Jaký máte na to názor? Děkuji.
Raní moč
Od pohlavní styku to jsou 15 až 13 dní
6 dní do ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.4.26 15:52

@Rudolf88 Vidím tam slabé čárky, takže by to počáteční těhotenství být mohlo. 100% jistotu dá až vyšetření krve. Digitální test by mohl být jasnější, bývá citlivější i před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68810
9.4.26 15:54

Za mě negativní, ale to je 6 dní před MS naprosto normální.
Z pozice někoho, kdo taky bral léky, co vyžadovaly změnu hned s otěhotněním - buď je to něco tak hrozného, že je vhodné změnit medikaci už při snažení. A nebo není a pak to těch pár dní počká, testovala jsem až s vynechanou MŠ a léčba byla měněna po ultrazvuku v 5.tt. Pokud chceš mít stopro jistotu, zajdi si na krev, protože testy tolik dní do MŠ mohou být opravdu jen o lovení pochybného stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22789
9.4.26 20:55

Taky tam něco vidím, jestli bereš nějaké silne léky, zajdi si na krev, to je nejrychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.4.26 09:46

@lucynka25
@ugluk
@BookLover77
Včera večer jsem si dělala další test a vyšel takto ♥️ 🍀“
24 na kontrolu

• načítám...
  • Citovat