Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Síla čárky absolutně nevypovídá o prosperitě těhotenství. Nejpozději po tom třetím bych se vykašlala na testování, prohlásila, že jsem těhotná, a vyčkala na ultrazvuk ![]()
Testy sílí, jsi těhotná. Počkej na vyšetření, nestresuj se a už netestuj ![]()
A ještě jedno sladké tajemství ti prozradím - čím víc diskuzi neznamená tom víc těhotná
Pokud tě tu před třema dnama ujistíme, že jsou testy pozitivní, ty jsi těhotná a z tloušťky čárky nic nevykoukas, tak to platilo před třema dnama, platí to dnes, bude to platit zítra, pozítří, za další tři dny, ba dokonce za další týden i za měsíc.
@ugluk píše: Více
Amen
Stále dokola, čárka je málo silná, čárka málo sílí, jsem tedy málo těhotná? ![]()
Za mě to moc slabé je. Nikdy jsem neměla takhle pozdě po ovulaci tak slabé čárky. Nicméně, jestli to stačí? Na co? Na to, aby to bylo prosperující těhotenství? To nikdo neví.
Stačí to. Hlavně prosimtě už netestuj, nebo narazíš na test, který bude mít z výroby méně barviva a v kombinaci s méně koncentrovanou močí ti to způsobí regulérní záchvat paniky, když tě 1 pozitivní a 4 sílící testy evidentně nehodily do optimističtější nálady.
Já měla dvě opravdu silné čárky na TT a bylo to mimoděložní… Musíš si počkat na UTZ, tohle Ti nic, kromě HCG v moči, neřekne…
Psala jsem to tu na emiminu uz několikrát. Uvedom si, ze ta druhá čárka detekuje neco jiného, než ta kontrolní (prvni). Ty čárky nemají být stejně silné. Těhotná jsi. Co bude dál, nepoví žádný test. Kontrola kolem 8.tt je ideální. Bude vidět srdce a je cas naplánovat velký ultrazvuk.
Taky jsem u prvního těhotenství počítala kazdy den
je to psycho. Zvlášť, kdyz okolo sebe treba nemáš dobre příběhy.
Držím pěsti ![]()
Dobrý den, dnes bych měla být 17 dpo
(Poslední test, ale je dělaný z odpolední moči, zbytek ranní moč). Není to moc slabé? Na to že jsem 17 dpo? Já si nemůžu pomoct, mám hrozný strach, že se to nevyvíjí tak, jak má.