17 dpo stačí to?

Anonymní
3.4.26 21:35

17 dpo stačí to?

Dobrý den, dnes bych měla být 17 dpo
(Poslední test, ale je dělaný z odpolední moči, zbytek ranní moč). Není to moc slabé? Na to že jsem 17 dpo? Já si nemůžu pomoct, mám hrozný strach, že se to nevyvíjí tak, jak má.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69142
3.4.26 21:44

Síla čárky absolutně nevypovídá o prosperitě těhotenství. Nejpozději po tom třetím bych se vykašlala na testování, prohlásila, že jsem těhotná, a vyčkala na ultrazvuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3529
3.4.26 21:47

Testy sílí, jsi těhotná. Počkej na vyšetření, nestresuj se a už netestuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
3.4.26 21:48

A ještě jedno sladké tajemství ti prozradím - čím víc diskuzi neznamená tom víc těhotná :roll: Pokud tě tu před třema dnama ujistíme, že jsou testy pozitivní, ty jsi těhotná a z tloušťky čárky nic nevykoukas, tak to platilo před třema dnama, platí to dnes, bude to platit zítra, pozítří, za další tři dny, ba dokonce za další týden i za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16921
3.4.26 22:15
@ugluk píše: Více

Amen :pankac: Stále dokola, čárka je málo silná, čárka málo sílí, jsem tedy málo těhotná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.26 23:56

Já měla 15dpo čárku jako ty 12dpo a už jsem ve 14tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5871
4.4.26 00:02

Za mě to moc slabé je. Nikdy jsem neměla takhle pozdě po ovulaci tak slabé čárky. Nicméně, jestli to stačí? Na co? Na to, aby to bylo prosperující těhotenství? To nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
4.4.26 02:16

Stačí to. Hlavně prosimtě už netestuj, nebo narazíš na test, který bude mít z výroby méně barviva a v kombinaci s méně koncentrovanou močí ti to způsobí regulérní záchvat paniky, když tě 1 pozitivní a 4 sílící testy evidentně nehodily do optimističtější nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
4.4.26 10:43

Já měla dvě opravdu silné čárky na TT a bylo to mimoděložní… Musíš si počkat na UTZ, tohle Ti nic, kromě HCG v moči, neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
4.4.26 23:12

Psala jsem to tu na emiminu uz několikrát. Uvedom si, ze ta druhá čárka detekuje neco jiného, než ta kontrolní (prvni). Ty čárky nemají být stejně silné. Těhotná jsi. Co bude dál, nepoví žádný test. Kontrola kolem 8.tt je ideální. Bude vidět srdce a je cas naplánovat velký ultrazvuk.
Taky jsem u prvního těhotenství počítala kazdy den ;) je to psycho. Zvlášť, kdyz okolo sebe treba nemáš dobre příběhy.
Držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital