Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Před rokem jsem v desátém týdnů prodělala zamlkle těhotenství a tak se bojím. Jaké máte zkušenosti s tímto testem? Teď bych měla být 5+0tt a myslím že by čárka měla být silnější. První test z odpolední moči včera a druhý z dnešního dopoledne
@Michaela3335 píše: Více
Jak je carka silná nemá na nic vliv. Jde o množství barviva
Pozitivni testy jsou ![]()
@Dahlia0409 děkuji, není to první těhotenství a na konec pátého týdne bych čekala opravdu dálnici
ale mamatest to není. Bohužel jsem nesehnala. Zajímalo by mě jaké testy měli v daném období ostatní. K otěhotnění došlo cca kolem 13.12
@Dahlia0409 píše: Více
Ty jo tak to jsi měla vidět dálnice z minulých těhotenství
.. to byli testovací stejné jako kontrolní. Děkuji ![]()
@ka2ka píše: Více
Vážně? Já myslela že by u tohoto testu měla být čárka téměř stejná jako kontrolní ![]()
Ještě dám po zaschnutí. První test Dr max 25. Druhý včera a třetí dnes ![]()
Ale kazdy test je jiný
Opravdu množství barviva je množství barviva. Pozitivni je, dálnice je, nevim, co čekáš vic. Ze vic barviva znamena lepsi tehotenstvi? ![]()
Všechny jsou pozitivní, netřeba dělat dalsi testy ![]()
@Michaela3335 nemusí být silnější, je jasne vidět že je pozitivní, to stačí
@Dahlia0409 píše: Více
Spíš řeším vzrůst HCG v daném týdnu
. Vím jsem už z toho pošahana a asi bych si za normálních okolností odpověděla stejně jako ty ![]()
Holky všem děkuji. Děti už mám ale jak jsem starší a po nezdaru jsem z toho pošahana. V srpnu mi bylo 38 a dle se riskuji. Když jsem mu řekla že se těhotenství nebráním
![]()
Jak říkám, sila druhé carky opravdu neřekne nic o HCG, jak moc to vyrostlo, nebo ne ![]()
Tak nejlepší je dělat test z první ranní moči pak, už je různé koncentrovaná a tudíž nemůžeš srovnávat sílu čárky. Takže z raní by byla čárka víc silná a na 5 t úplně ok