Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kikina, ten Mamatest jsem právě dělala včera a taky tam byla slabá čárka v limitu, akorát po zaschnutí už skoro nebyla vidět..Na tomto testu je dnes čárka výraznější a je to 12 mIU/ml. Ještě mám ten Mamatest jeden, tak ho zkusím odpoledne, nebo zítra ráno, máš pravdu, že by tam dnes měla být minimálně stejná čárka
Díky, snad to vyjde!
Peťko, a je to stejná citlivost? Uvidíš zítra, držím moc palečky!
Peťko, a máš nějaké příznaky? Mně bolí hodně prsa, sem tam píchne v podbříšku a pořád bolí jako na MS ![]()
Andělko, včera jsem testovala 25mlU/ml a dnes 20 mlU/ml, takže by to mělo být vidět lépe ne? a je to přesně naopak, taky se mi ta druhá čárka objevila po delší době než je napsáno na obalu, tak to mě taky hlodá
Andělko
Já jsem byla na gyndě, čtyři dny po vynechání menses, protože jsem měla objednanou už z dřívějška konzultaci a doktor už tehdy viděl prosvícení, které znamenalo těhu. I když mi to takhle brzo nepotvrdil, tak říkal, že je to pravděpodobně těhu. Krev mi ani nebral a šla jsem za týden na další UTZ a tam už byl vidět žloutkový váček a za týden už bylo vidět i srdíčko.
Držím palce.
Andelko, ja bych dnes urcite netestovala a ani zitra, nechala bych to na nedeli. To uz bude carka o dost silnejsi. ![]()
Peťko, to je malý rozdíl v té citlivost, tak se mohlo stát, že jsi měla dnes třeba víc naředěnou moč..Pořád je šance, jestli je i dneska dušík ![]()
k_ikina82 píše:
Andělko
Já jsem byla na gyndě, čtyři dny po vynechání menses, protože jsem měla objednanou už z dřívějška konzultaci a doktor už tehdy viděl prosvícení, které znamenalo těhu. I když mi to takhle brzo nepotvrdil, tak říkal, že je to pravděpodobně těhu. Krev mi ani nebral a šla jsem za týden na další UTZ a tam už byl vidět žloutkový váček a za týden už bylo vidět i srdíčko.Držím palce.
No vidíš, tak třeba by na mě taky mrkl hned v to pondělí, i když si myslím, že by mě jen prohlídl, vzal krev a objednal na utz až za delší dobu ![]()
cernus píše:
Andelko, ja bych dnes urcite netestovala a ani zitra, nechala bych to na nedeli. To uz bude carka o dost silnejsi.
Asi to až do neděle nevydržím a hlavně manžel je strašně zvědavý
Testnu dneska odpoledne tím Mamatestem, zítra ne a pak v neděli ![]()
gabi.design píše:
Vidím dušíka. Držím palce, aby to dopadlo!
Děkuju!! ![]()
Andělka07 píše:cernus píše:Asi to až do neděle nevydržím a hlavně manžel je strašně zvědavý
Andelko, ja bych dnes urcite netestovala a ani zitra, nechala bych to na nedeli. To uz bude carka o dost silnejsi.Testnu dneska odpoledne tím Mamatestem, zítra ne a pak v neděli
Andelko, tak alespon vydrz na zitra na ranni moc, protoze takhle brzo nemusis mit odpoledne na testu vubec nic. Ale chapu tvoji netrpelivost, byla jsem uplne stejna, testovala jsem taky kazdy den, ale odpoledne ze zacatku ne, s vypetim sil jsem to vydrzela na rano. ![]()
Já vím, máš pravdu
Jestli manžel vydrží, tak já to taky zkusím vydržet do zítra
![]()
Holky vím, že je to těžký
ale zkuste vydržet na tu moč ráno, je to fakt lepší i když na testu píšou, že můžeš testovat kdykoli během dne.
Andělko
Myslím, že i ten 12tkovej test je v pohodě. A držím palce
Peťko
Já měla bolestivý prsa a bolest v podbříšku hodně podobnou té, jako když má přijít menses, ale normálně menses došla do 24h od bolestí, ale tenkrát už mě to břicho pobolívalo víc jak tři dny a menses nikde.