Testovala jsem brzo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.10.21 12:30
@pikola píše:
8o to se stihlo narodit za měsíc a půl?

Dnes už ma 5 :))

• Citovat
  • Upravit
37125
16.10.21 12:31

Nejsi těhotná neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.10.21 12:31
@Anonymní píše:
Dneska je to 19 dní od styku test jsem si nedělala. A není mi zrovna nejlíp. Bolí mě hlava a břicho. Včera mi skončila menzes.

Pokud jsi měla ms, tak je to snad jasný, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
16.10.21 12:33
@Anonymní píše:
@arinecka není mi dobře.. A nedodala jsem, že beru antikoncepcia měla jsem jednorázový průjem a přerušovany styk. Jsem náctiletá a bojím se, protože teď dítě fakt ne. A nemyslím, že je něco špatně se zeptat. Tak prosím. :andel:

Zeptat se jednou je v pohodě, ale ptát se na to xkrát ne. Obzvlášť, když jsi měla menstruaci a test je negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
18.10.21 10:35
@Anonymní píše:
Ahoj dělala jsem si test 13 po styku a ani náznak ducha. Prostě byl bílý. Testovala jsem brzo? :nevim:

V to jsem velmi často doufala, ale ne, nebyl to ten případ nikdy. Ale já tedy nebrala HA. Nemyslím si, že by se zrovna sešlo tolik náhod - že MS a negativní test a ještě přes antikoncepci se povede otěhotnět. Jestli ano, sním žábu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
18.10.21 10:40
@quera píše:
V to jsem velmi často doufala, ale ne, nebyl to ten případ nikdy. Ale já tedy nebrala HA. Nemyslím si, že by se zrovna sešlo tolik náhod - že MS a negativní test a ještě přes antikoncepci se povede otěhotnět. Jestli ano, sním žábu :mrgreen:

Nikdy nevíš, já bych si radši vybrala žížalu, ta by se asi jedla lépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
18.10.21 10:49

@Kaktusanda ech :mrgreen: Žabí stehýnka nebo asijskou stravu, jedno lepší než druhé :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
19.10.21 20:19

Ms byla :think: antikoncepce taky :think: přerusovany styk byl taky :think: 100% jsi těhu a budou to dvojčata.. Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí