Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dneska je to 19 dní od styku test jsem si nedělala. A není mi zrovna nejlíp. Bolí mě hlava a břicho. Včera mi skončila menzes.
Pokud jsi měla ms, tak je to snad jasný, ne ![]()
@Anonymní píše:
@arinecka není mi dobře.. A nedodala jsem, že beru antikoncepcia měla jsem jednorázový průjem a přerušovany styk. Jsem náctiletá a bojím se, protože teď dítě fakt ne. A nemyslím, že je něco špatně se zeptat. Tak prosím.
Zeptat se jednou je v pohodě, ale ptát se na to xkrát ne. Obzvlášť, když jsi měla menstruaci a test je negativní.
@Anonymní píše:
Ahoj dělala jsem si test 13 po styku a ani náznak ducha. Prostě byl bílý. Testovala jsem brzo?
V to jsem velmi často doufala, ale ne, nebyl to ten případ nikdy. Ale já tedy nebrala HA. Nemyslím si, že by se zrovna sešlo tolik náhod - že MS a negativní test a ještě přes antikoncepci se povede otěhotnět. Jestli ano, sním žábu ![]()
@quera píše:
V to jsem velmi často doufala, ale ne, nebyl to ten případ nikdy. Ale já tedy nebrala HA. Nemyslím si, že by se zrovna sešlo tolik náhod - že MS a negativní test a ještě přes antikoncepci se povede otěhotnět. Jestli ano, sním žábu
Nikdy nevíš, já bych si radši vybrala žížalu, ta by se asi jedla lépe ![]()
@Kaktusanda ech
Žabí stehýnka nebo asijskou stravu, jedno lepší než druhé
![]()
Ms byla
antikoncepce taky
přerusovany styk byl taky
100% jsi těhu a budou to dvojčata.. Hodně štěstí ![]()
Dnes už ma 5