Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska je to 19 dní od styku test jsem si nedělala. A není mi zrovna nejlíp. Bolí mě hlava a břicho. Včera mi skončila menzes.
@Anonymní píše:
Dneska je to 19 dní od styku test jsem si nedělala. A není mi zrovna nejlíp. Bolí mě hlava a břicho. Včera mi skončila menzes.
Tak když menstruace byla, tak asi těhotná nejsi ![]()
Zas taková spousta jich není. Jen to z různých diskuzí vypadá, když se tu sejdou. Podobně jako otěhotnění přes HA… I když to je kapitola sama pro sebe.
@Anonymní píše:
Nějak nechápu co řešíš? Menzes si dostala, tak těhotná nejsi. Proč si myslíš, že jo?
@arinecka není mi dobře.. A nedodala jsem, že beru antikoncepcia měla jsem jednorázový průjem a přerušovany styk. Jsem náctiletá a bojím se, protože teď dítě fakt ne. A nemyslím, že je něco špatně se zeptat. Tak prosím. ![]()
@Anonymní píše:
@arinecka není mi dobře.. A nedodala jsem, že beru antikoncepcia měla jsem jednorázový průjem a přerušovany styk. Jsem náctiletá a bojím se, protože teď dítě fakt ne. A nemyslím, že je něco špatně se zeptat. Tak prosím.
Ne nejsi těhotná
@Anonymní píše:
@arinecka není mi dobře.. A nedodala jsem, že beru antikoncepcia měla jsem jednorázový průjem a přerušovany styk. Jsem náctiletá a bojím se, protože teď dítě fakt ne. A nemyslím, že je něco špatně se zeptat. Tak prosím.
Nejsi těhotná. Bereš antikoncepci, test je negativní a styk byl přerušovaný a menstruace taky byla. Je to skoro nemožné.
@Anonymní píše:
Tak si kup test a uvidíš sama
Ty sem nepíšeš poprvé že? Těhotná podle mě určitě ale nejsi.
Klid těhotná nejsi, ono jak na to myslíš si vyvoláváš příznaky.
Ahoj..
ja mela ke konci srpna taky menses a 1.9. pozitivni test a dnes zdrave dite…
@Anonymní píše:
Ahoj..ja mela ke konci srpna taky menses a 1.9. pozitivni test a dnes zdrave dite…
to se stihlo narodit za měsíc a půl?
Ahoj dělala jsem si test 13 po styku a ani náznak ducha. Prostě byl bílý. Testovala jsem brzo?