Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a ty jsi dostala menstruaci nebo jak? Nic tam nevidím. Ten nadpis je přes to nebo před?
Ja vidím na obou, ale chce to testovat stejnou značkou, tohle se nedá porovnat
Tak čárka na dr. Max je úplně jinde, než má být pokud vidím dobře, tak bych ho vůbec nebrala v potaz a na Mama nevidím vůbec nic 😕 🤷♀️
@Anonymní píše:
Dobrý den, před 3 dny jsem se testovala dr max testem na druhy den to samé vyšel mi mini duch po limitu včera viditelný dala jsem tomu čas a dneska jsem si koupila jiný test mamatest v limitu mi vyšel fakt málo videlny duch. Myslíte ze bude sílit nebo to jenom proste vidím já
Modrý test dr max
Fialový mamatest
Dr max je nějaký vadný/rozpitý a Mamatest duchy/čárky dělá bezně, takže bych se nad tím nepozastavovala…
@Týnka Kikina jo pravé ze dr max mi dela čárky furt i před měsícem tak jsem chtěla zkusit jiny
Tak zkus po vynechání ms digitální clearblue s ukazatelem týdnů, když máš problémy s klasickými ![]()
@Kerstinn85 jo asi zkusim protože dneska mi vyšlo to samé stejně značky jako včera už mi fakt stoho hrabne
@Pavlinka009 já tam nevidím nic
zkus ten s ukazatelem tydnu, budeš mít jasno hned.
@Kerstinn85 zkoušela jsem ráz máma test v limitu neslo vidět poradně pak jsem splechala do práce a kouknu se po příjezdu do práce ze to vyhodim když jsem to dala do kabelky a vidím tam tohle
Dobrý den, před 3 dny jsem se testovala dr max testem na druhy den to samé vyšel mi mini duch po limitu včera viditelný dala jsem tomu čas a dneska jsem si koupila jiný test mamatest v limitu mi vyšel fakt málo videlny duch. Myslíte ze bude sílit nebo to jenom proste vidím já
Modrý test dr max
Fialový mamatest