Testování přes MS testy

Anonymní
5.9.22 15:53

Testování přes MS. Testy

Dobrý den, před 3 dny jsem se testovala dr max testem na druhy den to samé vyšel mi mini duch po limitu včera viditelný dala jsem tomu čas a dneska jsem si koupila jiný test mamatest v limitu mi vyšel fakt málo videlny duch. Myslíte ze bude sílit nebo to jenom proste vidím já
Modrý test dr max
Fialový mamatest

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35975
5.9.22 16:03

No a ty jsi dostala menstruaci nebo jak? Nic tam nevidím. Ten nadpis je přes to nebo před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.9.22 16:07

Ja vidím na obou, ale chce to testovat stejnou značkou, tohle se nedá porovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.9.22 16:09

Minule diskuze nestačila? :think:

• Citovat
  • Upravit
1254
5.9.22 16:10

Tak čárka na dr. Max je úplně jinde, než má být pokud vidím dobře, tak bych ho vůbec nebrala v potaz a na Mama nevidím vůbec nic 😕 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14699
5.9.22 16:29

Zase ten umatlanej test? To už tu jednou bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
5.9.22 17:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, před 3 dny jsem se testovala dr max testem na druhy den to samé vyšel mi mini duch po limitu včera viditelný dala jsem tomu čas a dneska jsem si koupila jiný test mamatest v limitu mi vyšel fakt málo videlny duch. Myslíte ze bude sílit nebo to jenom proste vidím já
Modrý test dr max
Fialový mamatest

Dr max je nějaký vadný/rozpitý a Mamatest duchy/čárky dělá bezně, takže bych se nad tím nepozastavovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.22 17:09

@Týnka Kikina jo pravé ze dr max mi dela čárky furt i před měsícem tak jsem chtěla zkusit jiny

• Citovat
  • Upravit
459
5.9.22 21:44

Tak zkus po vynechání ms digitální clearblue s ukazatelem týdnů, když máš problémy s klasickými :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.9.22 10:51

@Kerstinn85 jo asi zkusim protože dneska mi vyšlo to samé stejně značky jako včera už mi fakt stoho hrabne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
6.9.22 22:00

@Pavlinka009 já tam nevidím nic :nevim: zkus ten s ukazatelem tydnu, budeš mít jasno hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 18:18

@Kerstinn85 zkoušela jsem ráz máma test v limitu neslo vidět poradně pak jsem splechala do práce a kouknu se po příjezdu do práce ze to vyhodim když jsem to dala do kabelky a vidím tam tohle

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex