Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele, každá to má jinak. Někdo má pozitivní až třeba týden po nedoražení MS. Obvykle bývá od ovu cca 12-14ct dní do MS. Hlavně jde ale o tu dobu po ovulaci. Někdo už 10 den něco vidí, někdo i dříve, někdo i později. Dnes si tedy cca 7 DPO, testla bych tedy tak v neděli, na zkoušku.
@Macice13 beru tě za slovo a jestli to vydržím, provedu to až v tu neděli!
@Macice13 já jdu zase v pondělí protože má gyndařka volno až do Nového roku a potřebuji utrogestan
@leya3243 Ahoj já testovala 10dpo slabá čárka sotva vidět.12dpo už vidět okem bez pomocí lupy a dnes ráno ten digitál
@leya3243 já mám cykly 26dní a 12dc ovulku a dnes 25dc // kdy byla tvoje poslední MS
@Liskynka 17/11 ale ovu až 5/12, takže je asi čas ještě,… cykly 30 dnů
@leya3243 píše:
@Liskynka 17/11 ale ovu až 5/12, takže je asi čas ještě,… cykly 30 dnů
Ja mela MS taky 17.12. Ovu asi 2.12. No a dnes test negativni a zacinam spinit, takze asi zase nic. ![]()
Ale tak co, kdyz to nevyslo, tak se budu o vanocich tulit a tulit. ![]()
Mrzi me to, ale nic nenadelam.
Ahojky můžu se mezi vás přidat? Dneska jsem testovala a jsou tam krásné dvě čárky ![]()
@slíva tak to moc gratuluji!! já dnes testovala a zatím nic:-)
Určo to vyjde
. My jsme čekali od března, a tedka to bude ten nejkrásnější dárek, co můžem mít.
@kovka3 taky mám negativní a to mám dneska 36 den… a níc nenaznačuje tomu že by to přišlo…
@Market091 tak já poctivě hlásím, že zatím taky nic, včera jsem to obrečela, chtěla jsem manželovi dát pod stromeček, já na testu šmouhu viděla, ale nikdo jiný, dnes jsem 30 dc, BT vysoko, testovat budu nejdrív v neděli at zase nejsem zklamaná
@kovka3 ahojky a jak je to stou teplotou? poučíš mě ještě sem do detailu takhle nezacházela.. kolik by měla byt v těhu nebo jindy? děkuju