Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
chtěla jsem se zeptatzda mužu být těhotná měla jsem spožděnou ms o dva tydny během toho jsem si dělala 4 testy a byli pozitivní druhá čárka nebyla výrazná jak ta první ale byla tam.po 17 dnechs e dostavila ms…dělala jsem si po 3 dnech test foto přikladám mužu být těhotná? děkuji za vaše odpovědi a přeji hezký den ![]()
Ano i některé těhotné mají ms..zajdi si k dr a nech se vyšetřit..
Ta čárka na tom testu je dost viditelná, řekla bych, že nejspíš těhotná budeš. To že máš měsíčky nic neznamená, některé ženské mají měsíčky ze začátku těhotenství normálně..
Objednej se k doktorovi a uvidíš..
@Hanushka32 podle testu těhotná jsi. Je možné, že embryo bylo vadné, pořádně nezahnízdilo a odchází s MS. Ale také je možné, že patříš mezi ty, které menstruaci mají i v těhotenství.
Holky a jak teda poznat těhotenství v případě, že bych MS dostala…?
@jsem.to.ja pokud byl test pozitivní a došla MS tak si udělat test ještě po MS. Jinak krev a doktor.
@Sisi137 jojo, to mi zní logicky, spíš by mě zajímalo, jak se na to připravit, když si test neudělám, přijde mi MS, takže nebudu mít podezření
asi preventivně jednou za týden počurat proužek ![]()
Buď budeš jedna z mála co krvácely během těhotenství a přesto se nic nestalo, a nebo se něco nepovedlo jako před pár dny u mě a prožíváš samovolný ptrat. zajdi k doktorovi, tak jako tak. přeji ti aby to bylo tak jak si to přeješ
To je mi líto. a taky sis dělala testya byli pozitivní? a pak se jednalo o samovolný potrat?