Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtela bych se vas zeptat. uz asi 4 dny me pobolivaji prsa kdyz si na ne lehnu nebo i sahnu. asi cca pred 3 dny (nevim presne :/ ja blba si nezapsala datum posledni MS) jsem to mela dostat. vzdy pred MS me 2 dny poboliva v podbrisku a ted uz me boboliva asi tyden jnenze jsem to jeste nedostala. na noc si pro jistotu beru tampon a ten je bud cisty a nebo malilinkato zaspineny. no tak mi to nelezlo do hlavy tak jsem si dnes udetata test a tam jedna tmava carka a jedna svetla.. (vim ze to znamena tehotna) ale nejde mi dohlavy to pobolivani v podbrisku ktere mam pred MS a prvne den v MS. Myslite ze budu tedy urco tehotna nebo to je jen poplach??? myslela jsem jestli treba tet test nekeca pokud jsem treba na zacatku MS.
no omlouvam se za to jak to sem pisu
ale nevim jak jinak to popsat a uz bych chtela vedet na cem jsem
predem dekuju za vas nazor ![]()
@Terisekkk můj názor je, že těhotná být můžeš, ale to ti řekne s jistotou jen lékař. Testuj dále a uvidíš ![]()
Všechny Vás tu zdravím,
prosím o radu, dnes jsem 30 dnu po poslední menstruaci. Testovala jsem Mamatest Comfort 10 kde myslím, že jde o slabou čárku. Pak jsem zkusila obyčejný Women secret a ta je skoro neviditelný stín. Moc děkuji za zkušenosti, jsem jak na trní ![]()
@LucciLu píše:
Všechny Vás tu zdravím,
prosím o radu, dnes jsem 30 dnu po poslední menstruaci. Testovala jsem Mamatest Comfort 10 kde myslím, že jde o slabou čárku. Pak jsem zkusila obyčejný Women secret a ta je skoro neviditelný stín. Moc děkuji za zkušenosti, jsem jak na trní
tohle je pozitivní testík ![]()
Ahoj chtěla bych znát Váš názor. Mám 4 dny zpožděnou ms a dnes odpoledne jsem si dělala mamatest 10, tohle mi vyšlo, mohu být těhotná? Popřípadně, kdy zajit k doktoru, za týden odlétám na dovolenou.
@Lejaa píše:
Pozitivní test:) Doktora si nech klidně po dovči..
Dekuji za uklidneni, taky si myslim ze je pozitivni, temer po pul roce snazeni
doufam ze letadlo tehotenstvi nejak neuskodi.
Ahoj holky,
mám 4 dny po zpoždění MS..Včera večer i dnes ráno jsem si dělala TT a dopadlo to takhle…(viz. obrázek). Zdá se mi nějaká slaboučká..co myslíte? ![]()