Jsem těhotná? Slabá druhá čárka na testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
21.10.14 10:17

Tak už můžu oficiálně gratulovat. Vítej mamino :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.10.14 16:56

Ahoj holky chtela bych se vas zeptat. uz asi 4 dny me pobolivaji prsa kdyz si na ne lehnu nebo i sahnu. asi cca pred 3 dny (nevim presne :/ ja blba si nezapsala datum posledni MS) jsem to mela dostat. vzdy pred MS me 2 dny poboliva v podbrisku a ted uz me boboliva asi tyden jnenze jsem to jeste nedostala. na noc si pro jistotu beru tampon a ten je bud cisty a nebo malilinkato zaspineny. no tak mi to nelezlo do hlavy tak jsem si dnes udetata test a tam jedna tmava carka a jedna svetla.. (vim ze to znamena tehotna) ale nejde mi dohlavy to pobolivani v podbrisku ktere mam pred MS a prvne den v MS. Myslite ze budu tedy urco tehotna nebo to je jen poplach??? myslela jsem jestli treba tet test nekeca pokud jsem treba na zacatku MS. :cert: no omlouvam se za to jak to sem pisu :oops: ale nevim jak jinak to popsat a uz bych chtela vedet na cem jsem :think: predem dekuju za vas nazor :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.10.14 21:36

Dekuji, Weru :kytka:
Juchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.10.14 22:08

@Terisekkk můj názor je, že těhotná být můžeš, ale to ti řekne s jistotou jen lékař. Testuj dále a uvidíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.10.14 22:08

@Pettik není zač ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.14 08:11

Urcite budu restovat dal ;) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.10.14 08:30

Těhotenský test - jde o stín nebo už o slabou čárku?

Všechny Vás tu zdravím,
prosím o radu, dnes jsem 30 dnu po poslední menstruaci. Testovala jsem Mamatest Comfort 10 kde myslím, že jde o slabou čárku. Pak jsem zkusila obyčejný Women secret a ta je skoro neviditelný stín. Moc děkuji za zkušenosti, jsem jak na trní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
23.10.14 07:44
@LucciLu píše:
Všechny Vás tu zdravím,
prosím o radu, dnes jsem 30 dnu po poslední menstruaci. Testovala jsem Mamatest Comfort 10 kde myslím, že jde o slabou čárku. Pak jsem zkusila obyčejný Women secret a ta je skoro neviditelný stín. Moc děkuji za zkušenosti, jsem jak na trní :-)

tohle je pozitivní testík :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
17.8.15 19:17

mužu být těhotná?

Ahoj chtěla bych znát Váš názor. Mám 4 dny zpožděnou ms a dnes odpoledne jsem si dělala mamatest 10, tohle mi vyšlo, mohu být těhotná? Popřípadně, kdy zajit k doktoru, za týden odlétám na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.8.15 19:24

Pozitivní test:) Doktora si nech klidně po dovči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.15 19:28
@Lejaa píše:
Pozitivní test:) Doktora si nech klidně po dovči..

Dekuji za uklidneni, taky si myslim ze je pozitivni, temer po pul roce snazeni :D doufam ze letadlo tehotenstvi nejak neuskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
2.9.15 09:05

Ahoj holky,

mám 4 dny po zpoždění MS..Včera večer i dnes ráno jsem si dělala TT a dopadlo to takhle…(viz. obrázek). Zdá se mi nějaká slaboučká..co myslíte? :think:

• Citovat
  • Upravit
5363
2.9.15 09:33

@Zuzulee Je urco pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
2.9.15 12:29

Snad ano, ikdyž se mi zdá že je slabší než ta ze včera :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex