Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
zdravím všechny a doufám, že se sem přidají snažilky, které budou testit a snažit se nadělit si mimi ještě pod stromeček:-) já čekám ovulku za cca 10 dní, tak budu testovat kolem 10 prosince. bude to tak tak:-D
Tak ja budu testovat, pokud to bude aktualni.
Ovulka kolem 1.12. A Testovani kolem 16.12. Ale to je jeste daleko.
Moc bychom si miminko pod stromecek prali… Tak uvidime. ![]()
Ted nas ale ceka stehovani, takze to bude maraton. A tak kdovi, treba se zrovna zadari.
![]()
@Macice13 píše:
Ahoj holky,
zdravím všechny a doufám, že se sem přidají snažilky, které budou testit a snažit se nadělit si mimi ještě pod stromeček:-) já čekám ovulku za cca 10 dní, tak budu testovat kolem 10 prosince. bude to tak tak:-D
Ahoj. Tak co testovani? Uz jsi testovala?
@Bobiše jj, testovala. V ostatních diskusích tvrdí, že jsem těhu
já tomu zatím úpně něvěřím, čárky sou fakt slabé, takoví pidi dušíci ![]()
Ted jsem si nasla ty tve testy a gratuluji znovu
ty jsi tehotna.
ty testy jsou jasny.
![]()
@Bobiše díky moc
já tomu pořád nemůžu uvěřit. Řekla jsem si, že si dáme dva pokusy pod stromek a když to nevyjde, že přesunem snažení až od dubna, jak bylo původně v plánu (bylo by to pro mě lepší v práci). Ale dárek pod stromek pro celou rodinu bude ještě lepší, pokud to vyjde ![]()
@Liskynka Taky mám 1-2 z úterý
na digitálu
horší je, že už v úterý jdu k doktorce a je to děsně brzo, bojím se, že v děloze ještě nic nebude vidět.
Ahoj holky… termín ms 17/12, kdy byste nejdříve testovaly?? berte v potaz mou velkou nedočkavost ![]()
@leya3243 No musíš napsat, kdy byla ovulace
Nejlepší by bylo samozřejmě testovat až v den, kdy nedorazí MS, ale já testila od 9DPO.. 10DPO dušíček, 11DPO trošku větší a 12DPO jsem si dělala digitál a bylo tam 1-2
Včera jsem dělala večer ten 25citlivej a už je tam silnice (ještě ne dálnice
). Čím déle vydržíš, tím lépe ![]()
@Macice13 no právě že mi se to nezdá
nerozumím tomu. ovulaci jsem dle bolestí měla 5/12 a ms mám dostat 17/12, některé holky říkají, že test ji vyšel 10dop a některé 4 dny před očekávanou ms, ale mi ty dva termíny dohromady nesedí… tak babo raď ![]()