Testovat? Čekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
28.8.12 07:35

@klarucha

nebrala jsem antikoncepci, taťka si dával pozor :D

Tak dej pak vědět jak dopadlo testování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.8.12 15:26
@MarkyM píše:
@klarucha

nebrala jsem antikoncepci, taťka si dával pozor :D

Tak dej pak vědět jak dopadlo testování.

:D Třeba ještě poznáš, jak moc si dával pozor a na gyndě jsi byla?
Dnes ráno opět bílo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.8.12 16:48

@klarucha né já to myslím jako že si dával pozor do tý doby než jsme se začali snažit, tedy do poloviny července :) chápeš?

To je divný, ale zkus to za dva dny znovu no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.8.12 11:59

@MarkyM
Ahoj, tak dnes jsem skočila za Dr. UTZ mi nedělal, že je brzo a na krev mě pošle v pondělí… V pondělí mám testnout a dle výsledku jednat, tak sem si řekla, že to vydržím. No, ale uvidím, jak dlouho. :lol: Ty pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.8.12 12:08

@klarucha

ty bláho to já bych to nevydržela a testovala obden :lol: :P

mě MS ještě nepřišla, test už ani nedělám kdybych byla těhotná tak už by to tam dávno bylo. já jen čekám až to dostanu abysme se pak mohli znovu snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.8.12 12:23

Ahoj holky, tak přidám také kousek ze své zkušenosti. 26. července jsem vysadila HA, v neděli 27.7. jsem to normálně dostala, koupila jsem si ovu testy a zhruba po 10 dnech jsem začala testovat, ale nikdy test nebyl pozitivní a po přečtení pár diskuzí, jsem se zařadila mezi ty, které neovolují po vysazení HA…byla jsem z toho smutná, ale nepřestala jsem doufat. 17.8. jsem byla na krvi a poprosila kamarádku, která pracuje jako sestřička, jestli by mi nemohla udělat test na HCG - byl negativní, tak jsem to přestala řešit…můj přítel mě ale ještě donutil si udělat 20.8. test - také negativní, take už jsem cokoli vzdala. Celý týden mi bylo ale nějak divně, natekly mi prsa a hrozně zcitlivěly, začalo mě řezat v podbříšku a byla jsem vzteklá jako pes, připisovala jsem to blížící se MS. V pátek 24.8. (3 dny před MS) jsem ráno vstala a měla pocit, že jsem fakt těhu, běžela jsem do lékárny a koupila si test, byly tam //, nemohla jsem tomu uvěřit, pak jsem ještě do pondělka udělala asi 4 testy a všechny s //, tak jsem si včera koupila Clear Blue a měla jsem tam těhu 2-3 týdny. Tak jdu v pondělí na gyndu, tak uvidíme, snad to bude vše ok…takže určitě testujte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.8.12 12:25

@evelinca gratuluju, určitě bude všechno v pohodě :kytka: Je lepší jít k dr. až tak v 6.tt aby už byla vidět srdeční akce.

Příspěvek upraven 29.08.12 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.8.12 12:27

Holky a jak vlastně poznám jestli ovoluju nebo ne? když nemám MS už druhý měsíc tak asi neovuluju ne? A ty ovulační testy se dají koupit normálně v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.8.12 12:37

@evelinca
Ahojda, tak to je krásný :dance: Tak ať vše dopadne v pořádku… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.8.12 12:41

@MarkyM
No, taky by mě to zajímalo. Od vysazení antika mi to chodilo častěji než mělo, pak se to po půl roce srovnalo a nešlo nám to, Dr. říkal, že mám anovulační cykly, dle grafu z menstruačního kalendáře… Jak to poznal nevím, ale tvrdil to. Takže i přesto, že jsem to pak měla pravidelně, tak cykly byly anovulační…
Ovulační testy jsem zkoušela, ale nikdy mi to nevyšlo, že ovulace probíhá, takže jsem se na to pak vyprdla a zkoušeli jsme to jen tak… Ano, koupíš je v lékárně, na internetu, ale mně stačí, že kupuji TT, bych se ještě s ovulačníma testama pěkně prohla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.8.12 12:44

@evelinca
Jinak ty patříš mezi ty šťastné, kterým to vyšlo hned na začátku snažení… Kamarádky na mě koukaly, jak na blázna, že se snažíme rok a půl a stále nic :zed:
Tak hlavně ať se mimískovi daří a vy jste spokojení… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.8.12 12:52

Nám se první dítko taky povedlo hned napoprvý, proto jsem nějakou ovulaci řešit nemusela .No pokud to během září nedostanu tak budu asi muset na gyndu no :roll:

@klarucha a dal ti doktor něco na to, abys tu ovulaci měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.8.12 14:24

@MarkyM
já jsem si dělala ovulační testy pořád a nikdy mi nevyšly pozitivní, fakt jsem si myslela, že teda neovuluji a když jsem zjistila na tom testu CB, že jsem těhu 3 týdny, vychází to přesně na ty ovulační dny, které jsem si spočítala a ovu test mi vyšel negativní, tak já nevím jestli tomu věřit Jinak holky moc děkuji, snad to bude všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.8.12 14:31

@evelinca a vy čekáte prvního prcka?

no nic jestli pojedem dneska nakoupit tak si ještě jeden těhotenský test koupím, ať mám jistotu a pak se objednám na gyndu aby mi dali vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.8.12 14:59

@MarkyM
JJ, čekáme prvního. Já jsem si je také pořád kupovala a pak už jsem nechtěla ani testovat, protože jsem se bála, že tam bude jenom /, tak jsem načurala a testoval přítel :roll: a stejně byla vždycky jenom /a ani z krve to nebylo poznat, až 3 před MS slabá ale dobře viditelná druhá, myslela jsem si, že už se mi to zdá, že jí vidím…a ty ovu byly negativní vždycky a fakt jsem je dělala 10 dní každý den, takže na ně asi nespolehat, a i jsme to slyšela, že nejsou ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí