Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!
Prosím o radu. Cyklus mám pravidelný, jako hodinky již půl roku (28 dní).
MS měla dorazit v sobotu a dnes jsem 31 DC a MS nikde. Testovala jsem dnes po příchodu z práce Mamatestem 10 a nic na první pohled nevykoukám. Možná je to tím, že test nebyl z raní moči. Běhěm dne chodím snad každou hodinu na malou. Poslední dobou mi to chodí pravidelně na den, teď netuším, jestli mám čekat, testovat nebo navštívit Dr. Test Clear Blue by mi případně těhotenství potvrdil? Nemáte zkušenosti? Snažíme se přes rok a půl a tento cyklus, jsem měla jít na měření,,folíků", Dr. to začal řešit, jenže MS stále nikde… ![]()
Děkuji za příspěvky ![]()
Příspěvek upraven 27.08.12 v 16:26
Mamatest 10tku z ranní moči, klidně zítra ráno…Clear Blue nekupuj, je to zbytečné…
Tak budu testovat zítra ráno, další den taky a ten další den opět, dokud se tam ta druhá,,čára" neobjeví.
Asi mě do té doby klepne… Budu informovat o průběhu dění… Jinak děkuji, jsem z toho na palici, stále nějaké čekání…
Já to taky mívám pravidelně, ale teď už jsem to nedostala druhý měsíc, ale test je negativní, tak nevím co to má být. Držim palce ať se objeví dvě čárky.
@MarkyM píše:
Já to taky mívám pravidelně, ale teď už jsem to nedostala druhý měsíc, ale test je negativní, tak nevím co to má být. Držim palce ať se objeví dvě čárky.
Jsou to teda zapeklitý situace. I Tobě přeji //, pokud si to sama přeješ ![]()
@MarkyM píše:
@klaruchajj přeju, ale když nemenstruuju tak asi neotěhotním
Děj pak vědět jak jsi dopadla.
Nezoufej, třeba se opravdu dějí někdy zázraky
Já měla zase opačný problém, MS jsem měla, ale ovulaci ne… Takže stát se může cokoliv
Snažíte se o mrňouska dlouho?
@MarkyM píše:
@klaruchajj přeju, ale když nemenstruuju tak asi neotěhotním
Děj pak vědět jak jsi dopadla.
Nezoufej, třeba se opravdu dějí někdy zázraky
Já měla zase opačný problém, MS jsem měla, ale ovulaci ne… Takže stát se může cokoliv
Snažíte se o mrňouska dlouho?
A kdy jsi měla ovulaci víš? Třeba byla později, tak to test ještě nemusí ukázat. Rozhodně testuj z ranní moči a mamatestem. Já měla 14dpo teprve ducha, silnější byla až 18dpo.
my už jednoho prcka doma máme, teď se snažíme o druhýho.30.6 jsem měla MS naposled a zhruba v polovině července jsme si přestali dávat pozor s tím, že tomu necháme volný průběh. A od tý doby MS nikde, ale těhotná taky nejsem. Takže vlastně se ani nesnažíme dlouho. Spíš mi jde o to proč nemam najednou MS?
@Tinkyvinky píše:
A kdy jsi měla ovulaci víš? Třeba byla později, tak to test ještě nemusí ukázat. Rozhodně testuj z ranní moči a mamatestem. Já měla 14dpo teprve ducha, silnější byla až 18dpo.
Kdy ovulace proběhla nevím. Přestala jsem úplně snažení řešit. Nechali jsme tomu volný průběh… Testovat budu, tak uvidím… Tak snad…
@MarkyM píše:
@klaruchamy už jednoho prcka doma máme, teď se snažíme o druhýho.30.6 jsem měla MS naposled a zhruba v polovině července jsme si přestali dávat pozor s tím, že tomu necháme volný průběh. A od tý doby MS nikde, ale těhotná taky nejsem. Takže vlastně se ani nesnažíme dlouho. Spíš mi jde o to proč nemam najednou MS?
A než jste se začali snažit, tak jsi brala antikoncepci? Nějak si to řešila? To mi taky hlava nebere ![]()