Testujeme v dubnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6757
27.3.12 11:57

Mě bude letos 21 :D a příteli je 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
27.3.12 11:58
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.3.12 12:00

Ahoj holky, hlásím se také k Vám na očekáváné dubnové //-) Snažíme se o druhé mimi od ledna a zatím nic…U prvního jsme se snažili 7měsíců, takže teď samozřejmě neočekávám, že by to šlo nějak rychle…Mám nepravidelné cykly a o ovulce nemluvě, takže to necháváme na přírodě, ať se předvede… :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
27.3.12 12:02
@xxLeninka píše:
Ahoj holky, hlásím se také k Vám na očekáváné dubnové //-) Snažíme se o druhé mimi od ledna a zatím nic…U prvního jsme se snažili 7měsíců, takže teď samozřejmě neočekávám, že by to šlo nějak rychle…Mám nepravidelné cykly a o ovulce nemluvě, takže to necháváme na přírodě, ať se předvede… :mrgreen: :P

Já právě taky vše nepravidelné,,takže zkouším měřit bt,abych o tom mém těle něco zjistila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.3.12 12:08

Nikys139-to jsi teda dobrá-já nemám ani na to měřit BT… :nevim: Vždycky na to zapomenu a navíc když se zařeknu, že na to nezapomenu a budu si to hlídat, tak pak nemyslím na nic jiného…Teď jsem měla 2× těhu příznaky, po druhé dokonce zpoždění oproti běžnému cyklu ( mám ho cca 30-35 dní)16dní a pak MS přišla, ale taková lajdácká-spíš špinění, než klasická MS, navíc mě vždy při MS první den strašně bolí kříž a tentokrát nic…Tak si myslím, že to u mě byla psychika. Nové předsevzetí pro další snažení je „na nic nemyslet a vlastně vůbec se nesnažit“… :mrgreen: Je to těžké, když to máme takhle nepravidelné, viď? Ale neboj, určitě se podaří-my jsme toho důkazem, že i s nepravidelnou MS se mimi povede :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
27.3.12 12:13

já měla ms 38dní,pak 49dní,pak 22dní,pak 25dní, teď ten poslední cyklus byla 39dní,tak uvidím,jak to bude teď,nu…:(
Já BT měřím, když vstávám do školy..úterý je jediný volný den, co mám,,boužel mám tolik úkolů,projektů atd..že stejně budu zahrabaná v učení a nic jiného nestihnu :( jen e-mimino si hlídám :D a ještě udělám něco k jídlu,než se přítel vrátí z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.12 12:14

Ahojky, muzu se pridat? Ja (ne)cekam MS 8.4., snad tento mesic vydrzim netestovat az do MS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
27.3.12 12:18
@Cracky píše:
Ahojky, muzu se pridat? Ja (ne)cekam MS 8.4., snad tento mesic vydrzim netestovat az do MS :lol:

jasně,vítám tě ;) to já jsem to minule nevydržela a testovala jsem :( boužel nic,,takže teď se pokusím…i když já vlastně nevím do kdy se má snažit vydržet,když nikdy nevím,kdy přijde ms :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
27.3.12 12:20

@Nikys139 aspon ti MS prijde sama, to ja musim kazdy mesic chodit na vyvolavacku, abych MS vubec dostala :( ani ovulaci sem nemivala, minuly mesic podle UTZ byla (dostala jsem jeste jednu injekci na prasknuti folikulu), ale stejne se nezadarilo :roll: ted jsem si delala ovu testy a podle nich byla, ale zase nejsou asi moc spolehlive, tak uvidime. kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.12 12:21

Ahojky, můžu se taky přidat? :oops: Koukám totiž, že tu některé z vás mají podobný termín testování jako já :) (Ne)čekám MS 9.4., tak doufám, že se fakt neobjeví :think: Jinak snažíme se druhý měsíc a ovulku čekám v následujícíh dnech :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
27.3.12 12:24
@Cracky píše:
@Nikys139 aspon ti MS prijde sama, to ja musim kazdy mesic chodit na vyvolavacku, abych MS vubec dostala :( ani ovulaci sem nemivala, minuly mesic podle UTZ byla (dostala jsem jeste jednu injekci na prasknuti folikulu), ale stejne se nezadarilo :roll: ted jsem si delala ovu testy a podle nich byla, ale zase nejsou asi moc spolehlive, tak uvidime. kdy budes testovat?

jj,ms mi přijde,,,sice nevím kdy,ale přijde…a u doktora jsem nebyla,takže nevím,jestli vůbec ovuluju..:( proto zkouším měřit BT,jestli z ní něco vyčtu…dnes jsem 14DC a podle grafu ovu ještě nebyla,takže ještě netuším,kdy budu testovat,,pokud by ovu přišla někdy teď, tak někdy v půlce dubna :D :D :D asi podle grafu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
27.3.12 12:25
@Omii píše:
Ahojky, můžu se taky přidat? :oops: Koukám totiž, že tu některé z vás mají podobný termín testování jako já :) (Ne)čekám MS 9.4., tak doufám, že se fakt neobjeví :think: Jinak snažíme se druhý měsíc a ovulku čekám v následujícíh dnech :mavam:

taktéž vítám ;)
tak já si vymyslím pomyslný termín testování 13.dubna :D třináctka se mi líbí,,ale fakt nevím,co si to moje tělo zrovna usmyslí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.3.12 12:28

Nikys139: Ty nepravidelné cykly ti fakt nezávidím, musí to být příšerné nevědět, kdy se MS dostaví..já mám naštěstí pravidelný cyklus po 28 dnech, tento měsíc si poprvé dělám ovu testy, dneska jsem 16DC a pozitivní test jsem ještě neměla, tak uvidím v následujících dnech. Copak studuješ?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.3.12 12:29

Nevím jaké máte zkušenosti s ovu testy Vy, ale jeden měsíc jsem podle testů neměla ovu vůbec a druhý snad 3 týdny…takže na ovu testy kašlu…říká se, že při ovu přijde bílý hlen a ten teda mívám…ale těžko říci, jestli je to právě ta ovu…každopádně nám všem držím pěstě a doufám, že se všechny sejdeme v diskusi „// v dubnu“… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
27.3.12 12:29
@Nikys139 píše:
a jak dlouhé míváš cykly?Kdy se měla ovu?Jsme se potkali už v jiné diskuzi, že?

Jo jo, myslím, že to byla diskuze ,,Testujeme v březnu". Já jsem poslední dva měsíce měla cyklus 31 dní a teď poslední měsíc 29. Já přesně nevím, kdy jsem měla ovulaci, protože čípek nezkoumám a teplotu neměřím, ale podle hlenu a bolesti myslím, že bych měla být tak 5 dní po ovulaci + - . Ale nevim. Už jsem jednou těhotná byla, povedlo se nám to hned první měsíc, ale mimi se neudrželo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí