Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
tak v březnu se nám nepoštěstilo,
takže hurá do nového snažení a další testování snad bude v tom dubnu,,,kdo se přidá?
![]()
Já jsem dnes 14DC a teprve čekám, jestli dorazí ovulka…
mám nepravidelné cykly,takže vůbec nevím,kdy by mohla přijít (jestli vůbec) nebo jak budu mít dlouhý cyklus…
Ahojky ja jsem taky zacala teprve tesovat minulej mesic a taky nevim jake mam cykly a ted cekam na ovulku
a pak se uvidi.
Ahoj, se k Vám přidám. Já bych měla mít ovulku teď, tak uvidíme jestli se zadaří a v dubnu se ukáží // ![]()
Všem přeji hodně štěstí.
Ahoj, já jsem dneska 19dc. Minulý měsíc se taky nezadařilo.. ![]()
Ahoj.Nám se teda nedaří už dýl ale taky se ráda přidám…
Ovulku jsem už měla-hodně ji cítím jako MS takže nemusím měřit ani bazální teplotu vždycky vím kdy ji mám…
Tak to já právě vůbec nevím, kdy mám ovu,,nemám jí bolestivou,,ale měřím BT,tak uvidíme, nu…jinak mi se snažíme necelých 7 měsíců…
@triada píše:
Ahoj, já jsem dneska 19dc. Minulý měsíc se taky nezadařilo..
a jak dlouhé míváš cykly?Kdy se měla ovu?Jsme se potkali už v jiné diskuzi, že?
@lilaa22 píše:
Ahojki tak mě čeká první testování 6.4:)
Taky seč ti nepoštěstilo?Tak snad nám to teď vyjde…;)
@Bodlacek píše:
Ahoj, se k Vám přidám. Já bych měla mít ovulku teď, tak uvidíme jestli se zadaří a v dubnu se ukáží //
Všem přeji hodně štěstí.
Taky přeji štěstíčko ![]()
Tak to uz je taky docela pekna doba pri prvnim mimi nez jsem otehotnela tak to trvalo rok a ted se budeme pokouset o druhe mimi a tak jsem zvedava jestli se to zadari hned na poprve ![]()
@anetka84 píše:
Ahojky ja jsem taky zacala teprve tesovat minulej mesic a taky nevim jake mam cykly a ted cekam na ovulkua pak se uvidi.
my se snažíme už necelých 7 měsíců,ale teprve tento rok si měřím BT,abych zjistila, kdy mám ovu,,tak snad to k něčemu bude ![]()
@anetka84 píše:
Tak to uz je taky docela pekna doba pri prvnim mimi nez jsem otehotnela tak to trvalo rok a ted se budeme pokouset o druhe mimi a tak jsem zvedava jestli se to zadari hned na poprve
Tak to mi se snažíme teprve o první,,kolik ti je?