Testy behom tehotenstva

6
3.3.12 09:42

testy behom tehotenstva

ahojte… chcela by som sa spytat som v piatom mesiaci a chcela by som vediet ci tehotnym mamickam behom krvnych odberov zistuju aj pohlavne choroby ako aids.
dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
3.3.12 09:43

Na to ti dělali odběr hned na začátku těhotenství..měla bys to mít v průkazce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.3.12 09:46

Jasne,ze ano.Mela by jsi to mit v tehotenske prukazce.

• Citovat
  • Upravit
6
3.3.12 09:48

no tusim ze mi brali krv az vo 4 tom mesiaci a to mi zobrali 3 velke ampulky
a doktor povedal ze z tej krvy sa zistuje ci je dieta zdrave atd, ale o tom ze mi budu zistovat hiv nepovedal nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.3.12 09:49

Dřív ti ji nebrali? 8o 8o 8o Určitě ano, vzpomínej..hned ze začátku těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 09:50

Ano, 2×, nejdřív nejpozději s odběry na triply, případně tedy dřív, pokud nabírají hcg, krevní obraz a tak, potom v cca 30.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 09:51
lyrica píše:

Tak pokud je těhotenství potvrzené z utz, tak není třeba nabírat hcg, tak to vezme asi až při jednom s triplama, nepřijde mi na tom nic divného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.3.12 09:53
Gladys píše:
lyrica píše:
Tak pokud je těhotenství potvrzené z utz, tak není třeba nabírat hcg, tak to vezme asi až při jednom s triplama, nepřijde mi na tom nic divného :nevim:

Tak to mě ji brala, když mi dávala těhu průkajdu, ve 12tt (netýkalo se to prvotrimestrálního screeningu, na to mi brali krev v Gmedu a nešlo o potvrzení těhu)
Pak mi lípla do proůkajdy, jakou mám skupinu, pak nějaké protilátky, právě i výsledek HIV testů a tak :nevim: Tak jestli je to všude jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.3.12 09:59

tak myslim ze mi ju brali teda iba v tom 4 tom mesiaci a to mi jej brali az dost :lol: … takze je to povinne zo zakona aby sa robili testy na pohlavne choroby ?
lebo jedna osoba mi tvrdila ze to robia len na poziadanie tak ja neviem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
3.3.12 10:01

mě triply třeba vůbec nedělali, krev na testy mi nabírala v 11TT, kdy bylo potvrzeno bušící srdíčko.
První kontrola byla v 6tt, to jen jukla skrz UTZ, že je váček v děloze a pak mě objednala právě až na ten 11TT, kdy nabrala krev, vypsala průkazku a „doporučení“ na prvotrim. screening ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 10:03
sasha1990 píše:
tak myslim ze mi ju brali teda iba v tom 4 tom mesiaci a to mi jej brali az dost :lol: … takze je to povinne zo zakona aby sa robili testy na pohlavne choroby ?
lebo jedna osoba mi tvrdila ze to robia len na poziadanie tak ja neviem …

Je to „povinné“, jako povinné je jen umřít, ale zrovna z toho, co se v těhotenství provádí, bych tohle považovala za povinné, ostatní vyšetření už jsou na zvážení těhotné (triply, ogtt, utz, vnitřní vyšetření…), i když jsou často prezentované jako povinné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
3.3.12 10:09

mě triply třeba vůbec nedělali, krev na testy mi nabírala v 11TT, kdy bylo potvrzeno bušící srdíčko.
První kontrola byla v 6tt, to jen jukla skrz UTZ, že je váček v děloze a pak mě objednala právě až na ten 11TT, kdy nabrala krev, vypsala průkazku a „doporučení“ na prvotrim. screening ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.3.12 10:12

tak uz ma to napadlo :) ked som prisla ku doktorovi tak on mi knizku nevystavil hned… povedal ze teraz je to zbytocne pretoze to dieta este nemusi prezit toto prve najrizikovejsie obdobie tak mi ju tusim az vo vosmom tyzdni vystavil ale krv mi bral az okolo stvrteho mesiaca ako som pisala do troch ampuliek…
takze ako pises na zvazenie tehotnej… tak pokial sa ma nepytali na to a ani ma neinformovali ze ci chcem alebo mi BUBU s krvy zistovat pohlavne choroby tak to asi teda nerobili ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
3.3.12 10:38

Já jsem 10 tt a žádnou krev mi zatím nebrali. Pouze UTZ na potvrzení srdíčka a dostala jsem průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.3.12 10:41

V průkazce nic nemáš? Podle mě ti je na 200% dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí