Testy behom tehotenstva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
3.3.12 11:18

v preukaze nic take nemam… ale ako pisete tak to je asi zakonom dane ze mi to teda musia spravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.3.12 15:14

Lékař má povinnost některé testy a vyšetření nabídnout, tuhle povinnost mu ukládá zákon. Těhotná se může rozhodnout, zda je podstoupí nebo ne. Rozhodně to není tak, že by sis o testy neřekla a on je neudělal. Po krevních testech dostaneš výsledky a ty musí být přiložené k průkazce.
Já nevím, jak přesně je to s těmi chorobami, zda je tam jen ta povinnost nabídnout nebo jako pacient ty testy nemůžeš odmítnout, nicméně nemyslím, že by ti je dr vůbec neudělal, protože by to bylo určitě proti zákonu, kdyby ti je ani nenabídnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.3.12 15:52

Mě brali krev v 6 týdnu ( to byla krevní skupina a pohlavní choroby) pak ve 12 týdnu Nt screning v 16 týdnu triply a ted ve 23 týdnu OGTT takže takhle by to asi mělo nějak vypadat . Možná ti ty testy nedělaly možné je všecko. Raději se zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.3.12 19:27

no tak sa musim na to spytat doktora… ale je mi divne…preco ma o nicom neiformoval ci mi to vlastne robil alebo nie… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
3.3.12 20:22
Gladys píše:
lyrica píše:
Dřív ti ji nebrali? 8o 8o 8o Určitě ano, vzpomínej..hned ze začátku těhotenství
Tak pokud je těhotenství potvrzené z utz, tak není třeba nabírat hcg, tak to vezme asi až při jednom s triplama, nepřijde mi na tom nic divného :nevim:

mě to taky brali až jako s triplama (ty ale nakonec nenabrali, protože vyšel dobře NT screen). takže obecně až v 17tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí