Testy v pořádku, co dál?

22
5.10.15 16:27

testy v pořádku co dál?

Dobry den, chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost. Přítel spermiogram v pořádku já průchodnost v pořádku ovulaci mám, sice později ale mám, děloha taky v pořádku, hormony v pořádku, sliznice taky, takže asi z toho základu žádný problém. S přítelem se snažíme 3roky a nic. Než přejdeme k umělému oplodnění třeba mi tu někdo poradi co by jsem mohla ještě zkusit. Hodně lidí tvrdí že se blokuju stresem ale nemyslet na to nejde, ale zase si nemyslím že bych to moc přeháněla. Pořád si říkám že aspoň můžu dal cestovat že je ještě nějaký čas a že přeci je tu možnost umělého oplodnění. Ale než k tomu přejít chtěla bych to přeci jen zkoušet normální cestou. Třeba jsou nějaký bylinky nebo tak něco co má některá z vás vyzkoušený s pozitivním výsledkem. Děkuji vám za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
5.10.15 16:29

No a co treba tvoje imunita, muzes mit protilatky proti spermiim, proti embryu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
5.10.15 16:31

@myska8686 To zalezi na veku, bud proste zkouset a jednou to stesti na vas padne a nebo ivf. Bohuzel toto je posledni trend, vysetreni v poradku a presto se poceti nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.10.15 16:34

@Bibi239 ano to může být ale pokud to mám dá se to řešit něčím nebo si přechází stejně na umělý oplodnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
5.10.15 16:35

@myska8686 Pripadne jeste si muzes vyzadat imunologicke a geneticke vysetreni, ale jsou to mesice cekani a otazka, zda vysledek prinese neco jineho nez verdikt ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.10.15 16:37

Právě samé to vyšetření, mě přijde že to pak jen víc stresuje a vše se jen oddaluje… bude mi už 30 let tak zase nemůžu čekat další 3roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.10.15 16:38

@myska8686 tak ono pri protilatkach na embryo je ti umele oplodneni na prd, telo ho neprijme. Co vim, tak se to resi Prednisonem, imunita se potlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2455
5.10.15 16:41

@myska8686 Nechte si vyšetřit imunitu, jak radí holky.

Z alternativ můžeš zkoušet pít kontryhel, cvičit Mojžíšovou, cvičit hormonální jógu apod., ale radila bych tím moc neztrácet čas a bojovat na více frontách.

Držím palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.15 16:44

@myska8686 mě se podařilo otěhotnět v době, kdy jsem si to až tak moc nepřála. S manželem jsme měli naplánovanou cestu do Kolumbie (přeci jen, by byl nerozum jet tam těhotná). Nakonec jsem tam těhotná jela, ale dozvěděla jsem se to až po návratu. Myslím, že to bylo tím, že jsem se přestala stresovat, jestli to vyjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí