Tetování z boku
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tetování z boku
Ženy, máte některá z vás tetování z boku jako je viz na obrázku? A nebo v tříslech jako na obrázku? Chci se zeptat zda vás to bolelo, jsem docela dost hubená… Sice mě bolest nevadí ale zajímá mě to. Nejvíc se bojím jak bude vypadat konečný výsledek. Chtěla bych tam citát. Máte tam také tetování? Bolelo vás to a jak jste s ním nakonec spokojeni? Popřípadě prosím foto jsem zvědavá a na netu jsem toho moc nenašla
Díííky ![]()
Příspěvek upraven 22.08.16 v 11:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Každý vnímá bolest individuálně. Co jednomu přijde jako pálení roztaveným železem, druhému může připadat jako škrábání, které snáší jako relax.
- Citovat
- Upravit
@Padme93 píše:
Každý vnímá bolest individuálně. Co jednomu přijde jako pálení roztaveným železem, druhému může připadat jako škrábání, které snáší jako relax.
Ano to je pravda, jedno tetování už mám a nebolelo to a bylo to vzadu na krku přes krční páteř. hlavně se bojím jak by vypadal konečný výsledek
Takhle jsem měla strach i z prvního tetování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám v obou tříslech, respektive na kyčelních kloubech, nebolelo to o nic víc nebo míň než jinde. Mám je obě už kolem sedmi (?) let, furt jsem spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
Mám v obou tříslech, respektive na kyčelních kloubech, nebolelo to o nic víc nebo míň než jinde. Mám je obě už kolem sedmi (?) let, furt jsem spokojená
A máš už po dítěti? Nepopraskalo ti to během těhotenství?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám přesně jako na obrázku v tech místech. Každý to vnímá jinak já se v tetování vyzivam
ale kde to bylo víc cítit bylo když se zajelo víc do trisel ale bolet mě to nebolelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valetyna jsem zrovna v šestým měsíci a změny žádný (ale taky jsem zatím jenom kila shazovala, žádný navrch nemám), i různý výkyvy váhy před těhotenstvím to přežilo bez úhony. Doufám že do porodu už to doklepu beze změn, kdyžtak bych zašla na opravu. Dám vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
@valetyna jsem zrovna v šestým měsíci a změny žádný (ale taky jsem zatím jenom kila shazovala, žádný navrch nemám), i různý výkyvy váhy před těhotenstvím to přežilo bez úhony. Doufám že do porodu už to doklepu beze změn, kdyžtak bych zašla na opravu. Dám vědět
jj dej vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans tohle hodně záleží na taterovi. Mě tetování usadil tak ze až bych byla těhotná aby se nenapinalo atd..mam dva měsíce po porodu a v těhotenství jsem nabrala 18 kilo a tetování se ani nehlo.. Už přes měsíc jsem na své původní váze a s tetováním se nestala žádná změna jako by se nic nestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DomísH píše:
@Lily Evans tohle hodně záleží na taterovi. Mě tetování usadil tak ze až bych byla těhotná aby se nenapinalo atd..mam dva měsíce po porodu a v těhotenství jsem nabrala 18 kilo a tetování se ani nehlo.. Už přes měsíc jsem na své původní váze a s tetováním se nestala žádná změna jako by se nic nestalo
pááání
to je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valetyna jojo já ho mám už 8 let chtěla jsem ho jakoby blíž k pupíku ale tater mi řekl ze do budoucna kvůli tehu to nedoporučuje a takhle se mu nic nestane. No a měl pravdu. Já se toho hodně bála když by mi popraskalo břicho co pak s tím a naštěstí dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DomísH píše:
@valetyna jojo já ho mám už 8 let chtěla jsem ho jakoby blíž k pupíku ale tater mi řekl ze do budoucna kvůli tehu to nedoporučuje a takhle se mu nic nestane. No a měl pravdu. Já se toho hodně bála když by mi popraskalo břicho co pak s tím a naštěstí dobrý
tak to jo
a v jakem miste to presne mas? mohla bys mi dyztak do zprav poslat foto? jestli ti to nevadi… ja nevim kam si ten citat dat, bud z boku nebo do trisla jak jsou fota…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tetování z boku, ale v místech, kde je jakoby podprsenka, mám totiž přes boky hodně vykrojených šatů a nechtěla jsem, aby to bylo vidět. Moc to nebolelo, když mě jen trochu zabolí zub, tak jsem na pěst, ale tahle „bolest“ se dala v pohodě zvládnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Já mám tetování z boku, ale v místech, kde je jakoby podprsenka, mám totiž přes boky hodně vykrojených šatů a nechtěla jsem, aby to bylo vidět. Moc to nebolelo, když mě jen trochu zabolí zub, tak jsem na pěst, ale tahle „bolest“ se dala v pohodě zvládnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valetyna píše:tak to jo
mě by nevadilo kdyby to slo obcas videt, ja se jen bojim aby to na konec vypadalo dobre a nelitovala jsem toho
Tak hlavně najít opravdu šikovného tatéra, já se občas divím, co za lidi to dělá, někdy je to provedení otřesné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit