Teutonia - podpěra nožiček

2
18.5.11 20:05

Teutonia-podpěra nožiček

Ahojte, mám kočárek Mutsy. S hlubokoukorbičkou jsem byla velmi spokojená, ale se sporťákem už to není žádná sláva. Přemýšlím o Teutonii, jen mám trošku strach z poděry nožiček, která je na konci zdvyhnutá. Prosím, maminky, které už kočárek máte a máte i větší děti, nevadí to dětem? Nemusí mít pokrčené nohy? Mám strach, že když bude chtít potom dítě natáhnou nohy, nebo spinkat, tak mu to tam bude vadit a tlačit. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
18.5.11 20:20

Ahoj, nám to nevadilo :-D Nohy mívala normálně opřená o chodidla a skrčená v kolenou. Ani jako tříletá tam neseděla s koleny pod bradou, jestli to myslíš takhle :mrgreen: Spávala tam jen jako malá a to opěrka ničemu nebránila, ani nohy si nenatahovala přes. Řekla bych, že měla pohodlí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
18.5.11 21:07

Ahoj, spíš než ta podpěra nohou mi vadila celkově sedačka, moc úzká, blbý polohování, šráky taky naoprd - už bych si Teutonii nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.11 09:01

Moc děkuji. S prvním kočárkem jsem udělala chybu, tak se ted snažím co nejvíc pozjištovat. Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
19.5.11 09:48

Nám ta podpěra pořád padá :nevim: A blbě se mi utahují pásy, ty sponky vychází zrovna pod ten látkovej kryt a když to má navolno, tak sjíždí dopředu. A když ho položím, tak kvůli těm kšírám ho musím dávat dost dozadu a tam mu zas jde boudička při sklopení na hlavu :-( :nevim: Já ze sporťáku od teutonky nadšená nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.5.11 10:52

Ahojda, jako Teutonka ma super jizdni vlastnosti, o tom zadna, ale na sportovni nastavbe by se par nedokonalosti naslo.
Kdyz polozim a pripoutam, tak jsou Zuzce ksiry uz natesno a navic ma hlavicku uplne v boudicce (a to je ji 17 mesicu). A vubec mi prijde, ze ji celkove bude ten kocarek uz kolem 2 let kratkej, tedy na lezeni, je podle me tak do max 90cm ditete, jinak se tam dle meho mineni nevyspi :roll:
Ale s podperou zatim problem nemame, jen to, ze nez usne, desne si o tu tvrdou cast okope nozicky, ale to je asi u kazdeho kocarku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí