Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, mám kočárek Mutsy. S hlubokoukorbičkou jsem byla velmi spokojená, ale se sporťákem už to není žádná sláva. Přemýšlím o Teutonii, jen mám trošku strach z poděry nožiček, která je na konci zdvyhnutá. Prosím, maminky, které už kočárek máte a máte i větší děti, nevadí to dětem? Nemusí mít pokrčené nohy? Mám strach, že když bude chtít potom dítě natáhnou nohy, nebo spinkat, tak mu to tam bude vadit a tlačit. Moc děkuji.
Ahoj, nám to nevadilo
Nohy mívala normálně opřená o chodidla a skrčená v kolenou. Ani jako tříletá tam neseděla s koleny pod bradou, jestli to myslíš takhle
Spávala tam jen jako malá a to opěrka ničemu nebránila, ani nohy si nenatahovala přes. Řekla bych, že měla pohodlí ![]()
Ahoj, spíš než ta podpěra nohou mi vadila celkově sedačka, moc úzká, blbý polohování, šráky taky naoprd - už bych si Teutonii nekoupila.
Moc děkuji. S prvním kočárkem jsem udělala chybu, tak se ted snažím co nejvíc pozjištovat. Pěkný den.
Nám ta podpěra pořád padá
A blbě se mi utahují pásy, ty sponky vychází zrovna pod ten látkovej kryt a když to má navolno, tak sjíždí dopředu. A když ho položím, tak kvůli těm kšírám ho musím dávat dost dozadu a tam mu zas jde boudička při sklopení na hlavu
Já ze sporťáku od teutonky nadšená nejsem ![]()
Ahojda, jako Teutonka ma super jizdni vlastnosti, o tom zadna, ale na sportovni nastavbe by se par nedokonalosti naslo.
Kdyz polozim a pripoutam, tak jsou Zuzce ksiry uz natesno a navic ma hlavicku uplne v boudicce (a to je ji 17 mesicu). A vubec mi prijde, ze ji celkove bude ten kocarek uz kolem 2 let kratkej, tedy na lezeni, je podle me tak do max 90cm ditete, jinak se tam dle meho mineni nevyspi ![]()
Ale s podperou zatim problem nemame, jen to, ze nez usne, desne si o tu tvrdou cast okope nozicky, ale to je asi u kazdeho kocarku ![]()