Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je mi jasne ze ted me tady vsichni zdrbou ale je mi 12 a mimu klukovi taky a meli jsme sex asi 3 x s kondomem a tento mesic jsem nedostala menstruaci mamka me podezira ze jsem tehotna a ja nevim co delat takze nejakou radu kde sehnat tehotensky test a jestli mi ho vubec prodaj prosiiim pomoc ![]()
@hreben7 píše:
Je mi jasne ze ted me tady vsichni zdrbou ale je mi 12 a mimu klukovi taky a meli jsme sex asi 3 x s kondomem a tento mesic jsem nedostala menstruaci mamka me podezira ze jsem tehotna a ja nevim co delat takze nejakou radu kde sehnat tehotensky test a jestli mi ho vubec prodaj prosiiim pomoc
No úplně ti nevěřím, ale seženeš ho v lékárně, drogerii, supermarketu např. Albertu mají, nebo v hypermarketech. Prodají ti ho.
@hreben7 píše:
Je mi jasne ze ted me tady vsichni zdrbou ale je mi 12 a mimu klukovi taky a meli jsme sex asi 3 x s kondomem a tento mesic jsem nedostala menstruaci mamka me podezira ze jsem tehotna a ja nevim co delat takze nejakou radu kde sehnat tehotensky test a jestli mi ho vubec prodaj prosiiim pomoc
Test není alkohol a cíga. Prodají ti ho.
@hreben7 podle těch hrubek v textu ti doporučím vykašlat se na sex, beztak je to promrd.ny čas a věnovat ho studiu. A test si koupíš třeba v DM.
Jasně, máti tě podezírá, že jsi těhotná, ale nijak to neřeší.
@JancaS84 píše:
Proč si mě to přidává do přátel…
Možná to potřebuje poradit s tím texem… ![]()
@JancaS84 píše:
Proč si mě to přidává do přátel…
Asi se jí líbíš. ![]()