Text svatebního oznámení

Míša_8888
28.4.13 09:22

Text svatebního oznámení

Ahoj holky,
vymýšlíme text svatebního oznámení a pozvánky na hostinu + potřebujeme sdělit že nechceme dary ale příspěvek na svatební cestu. Jaký text jste měly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
28.4.13 09:25

Já bych to nepsala na oznámení, spíš bych to všem řekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
28.4.13 09:28

Chtěli jsme to napsat na kartičku s pozváním na hostinu. Předpokládám že dary dávají jen ti co jdou i na hostinu a ne pouze na obřad…

• Citovat
  • Upravit
1768
28.4.13 09:39

@Míša_8888 záleží jak dlouho dopředu to řešíte s oznámení rozesíláte, my jsme posílali oznámení i emailem, a pak až ofigo :roll: Ale neodpustili jsme si poznámku, že neexistuje dar, který by se nevešel do obálky :mrgreen:

jo a pokud se nepletu, tak se sešlo pár obálek i z obřadu, holt kdo chce dát, tak dá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
28.4.13 09:51
@Míša_8888 píše:
Chtěli jsme to napsat na kartičku s pozváním na hostinu. Předpokládám že dary dávají jen ti co jdou i na hostinu a ne pouze na obřad…

tak to je potom jiná :lol: to může napsat svatební dary zasílejte na - číslo účtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.13 09:56
@zelenaprisera píše:
tak to je potom jiná :lol: to může napsat svatební dary zasílejte na - číslo účtu

Hehe to je dobrý nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.4.13 09:56
@dendulina píše:
@Míša_8888 záleží jak dlouho dopředu to řešíte s oznámení rozesíláte, my jsme posílali oznámení i emailem, a pak až ofigo :roll: Ale neodpustili jsme si poznámku, že neexistuje dar, který by se nevešel do obálky :mrgreen:jo a pokud se nepletu, tak se sešlo pár obálek i z obřadu, holt kdo chce dát, tak dá :palec:

to je dobre, my to rozhlasili predem po rodicich…

Příspěvek upraven 08.01.22 v 09:59

• Citovat
  • Upravit
24
28.4.13 10:02

@Míša_8888 nevím,jestli se tam dostaneš, kdyžtak přepíšu.. Dávali jsme oznamko, prasátko s básnickou, že nechceme dary, ale peníze, a pozvánku na večerní párty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.4.13 10:20
@zuzanic píše:
@Míša_8888 nevím,jestli se tam dostaneš, kdyžtak přepíšu.. Dávali jsme oznamko, prasátko s básnickou, že nechceme dary, ale peníze, a pozvánku na večerní párty

Tak jim jde asi hlavně o tu básničku, ne? Respektive o napsání přesného textu, který by mohli použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.4.13 10:21

My máme už dítě, takže svatební oznámení jsme přizpůsobili tomu - měli jsme fotku, syn seděl manželovi na klíně a oba měli u obličeje bublinu. Manžel s textem „Vezmeš si nás za muže?“ a syn tam měl „To jsem zvědavý, jak máma odpoví“. Já jsem stála naproti nim. Info a všechno ostatní bylo uvnitř, měli jsme to jako rozevíračku na postavení. No a o darech jsme psali do pokynů, co jsme posílali s pozvánkou ke stolu a s oznámením - takže mimo to kde, kdy, v kolik, co se kdy bude dít, jsme psali, že pokud nám chtějí něčím přispět, budeme rádi za každou korunu, protože všechno už doma máme. Manželův bratránek si třeba vyloženě napsal, že chtějí jen peníze jako příspěvek na svatební cestu na účet č…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.13 10:29
@rejžička píše:
Tak jim jde asi hlavně o tu básničku, ne? Respektive o napsání přesného textu, který by mohli použít.

No to asi jo, jenže já jsem venku s malou, na mobilu a tu básničku už si nepamatuju, mám to doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.13 11:52

@Míša_8888 ti co šli po obřadu na hostinu dostali oznamko s větou, že jsou zváni ke svatebnímu stolu a prase s básničkou a ti, co šli až večer, dostali oznamko a kartičku, ať se dostaví večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.1.22 09:29

Text na svatební oznámení

Ahoj, prosím o radu, v létě plánujeme s přítelem svatbu a pomalu přemýšlím nad svatebním oznámením. Nechci nějaké klišé citáty a tak.. s přítelem máme stejné jméno (Dominik a Dominika) tak mě napadlo, že tam dám něco originálního. Jako,,Teď budeme mít společné i příjmení…" Má někdo nějaký nápad jak by se to dalo napsat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný