Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
no i jsem se zapoměla přihlásit:) Sedačka stála 30.000 a teď se budu dívat na flek , ach jo ![]()
sousedka ma taky kozenou sedacku z IKEY a jak na ni radi dva raubiri tak ji taky reklamovali a uplne v pohode pry. zkus to vyrekalmovat- nerikej ze to udelal prcek ale proste ze jste to normalne uzivali a to by se stat nemelo ![]()
Jo, Ikea je v pohodě (alespoň dle mé zkušenosti). Náš byt je jak reklama na Ikeu a reklamovali jsme zatím jen 1×,ale i ze zkušeností mého okolí bych rozhodně reklamovat zkusila. Myslím, že by to mohlo projít.
ahojte, můžete mě prosím někdo poradit kde se na onternetu koupit nějaký pléd či menší deka na koženou sedačku.
Jestli nemáte někdo zkušenosti s nějakým e obchůdkem kde mají výběr, nechce se mi lítat po obchodech. Máme novou koženou sedačku a včera jsem si všimla vydřeného fleku, jsem z toho špatná, nevím jestli to mám reklamovat , jestli je to třeba vada kůže !! Rozhodně jsme se rozhodla sedačku chránit přehozem.
Koupili jsme ji v Ikea, nevím jak se staví k takových reklamacím , a jestli jsou ochotni mě to opravit.
Díky moc