textilní doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
6.5.08 13:03

textilní doplňky

ahojte, můžete mě prosím někdo poradit kde se na onternetu koupit nějaký pléd či menší deka na koženou sedačku.
Jestli nemáte někdo zkušenosti s nějakým e obchůdkem kde mají výběr, nechce se mi lítat po obchodech. Máme novou koženou sedačku a včera jsem si všimla vydřeného fleku, jsem z toho špatná, nevím jestli to mám reklamovat , jestli je to třeba vada kůže !! Rozhodně jsme se rozhodla sedačku chránit přehozem.
Koupili jsme ji v Ikea, nevím jak se staví k takových reklamacím , a jestli jsou ochotni mě to opravit.

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
6.5.08 13:04

no i jsem se zapoměla přihlásit:) Sedačka stála 30.000 a teď se budu dívat na flek , ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
6.5.08 13:16

sousedka ma taky kozenou sedacku z IKEY a jak na ni radi dva raubiri tak ji taky reklamovali a uplne v pohode pry. zkus to vyrekalmovat- nerikej ze to udelal prcek ale proste ze jste to normalne uzivali a to by se stat nemelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
6.5.08 15:53

Jo, Ikea je v pohodě (alespoň dle mé zkušenosti). Náš byt je jak reklama na Ikeu a reklamovali jsme zatím jen 1×,ale i ze zkušeností mého okolí bych rozhodně reklamovat zkusila. Myslím, že by to mohlo projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný