Teyla - kroužek

18.3.22 14:42

Teyla - kroužek

Čauky, je mi 18 a s gynekoložkou jsme se dohodly na antikoncepčním kroužku Teyla. Bylo mi vysvětleno, že se zavádí vždy na 3 týdny, pak týden pauza a pak znovu. Jenomže na internetu teď stále čtu něco o tom, že se poprvé zavádí první den menstruace a jsem z toho všeho teď hrozně zmatená. Mám si ho tedy zavést první den, co to dostanu, nebo až po? Máte s tím někdo zkušenost, prosím? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
18.3.22 15:34

@hrdinka hrdinek Vždyť v letáku píšou, zavést první den MS. Nevím, jak tahle značka, používala jsem NuvaRing a ten se normálně dal vyndat a opláchnout pod vlažnou vodou. I antikoncepční pilulky se poprvé začínají brát první den menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.3.22 16:00

Jak pisou v letaku :) Ja mam taky jinou znacku, ale pouziva se evidentne stejne. Ono se to pak casove srovna samo :) prvni cykly s novou antikoncepci jsou casto stejne rozhazene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.23 07:13

teyla

Zdravim od první chvíle kdy jsem si kroužek nasadila každý druhý den jsem krvácela teď už 14 dní v jednom kuse krvácím bylo mi řečeno že mi praskají slabé žilky jenže se ti zhoršuje a kroužkem mám dávno vytažený má s tím. nekdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.23 10:43

Prodej Teyla

Ahoj holky, nechala jsem si poprvé předepsat kroužek Teyla, bohužel mi úplně nevyhovuje, což znamená, že jeden jsem z balení vytáhla a dva mi zůstanou, tak pokud by nějaká z vás měla zájem, jsem schopna je s nějakou slevou prodat, stačí se ozvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.25 13:06

Špinění

Dobrý den, poprvé jsem aplikovala kroužek Teyla. Aplikovala jsem ho 1 den MS hned při první známce špinění krve. Po té jsem 4 dny špinila nejvíc dopoledne a pak do večera nic a tak dokola. Je to 7 dní a začala jsem špinit znovu ale v kuse hodně tmavý výtok připomínající konec menstruace. Množství výtoku tak na intimitu žádné úplně krvácení. Trvá to 3 dny. Ma nekdo s tím zkušenost? Mam počkat do cyklu jestli se to srovná nebo rovnou kontaktovat gynekoložku? Dekuji za odpověď a jakékoliv zkušenosti s kroužkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí