Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, rada bych koupila noveho Buggstera (ted jsme meli postarsi a byli jsme moooc spokojeni) a stale premyslim, jaky.
Mate nekdo prosim variantu AIR s nafukovacimi kolecky? Potrebovala bych vedet, zda se do nej vyplati investovat oproti klasice.
Jinak chci asi stopro odpruzeny se stupatkem na nozicky, ale nevim, zda je nejaky rozdil v kolekcich? Zda treba Buggster S 2012 je v necem lepsi nez Buggster S 2009?
A taky vybiram barvu, treba se mi moc libila oranzova v limited collection 2009, ale premyslim, zda na moc nepujdou mouchy. Pripadne mam moznost koupit fialovou za dobrou cenu.
Dekuju moc za zkusenosti a nazory ![]()
Alca
@Aliik píše:
Ahoj holky, rada bych koupila noveho Buggstera (ted jsme meli postarsi a byli jsme moooc spokojeni) a stale premyslim, jaky.Mate nekdo prosim variantu AIR s nafukovacimi kolecky? Potrebovala bych vedet, zda se do nej vyplati investovat oproti klasice.
Jinak chci asi stopro odpruzeny se stupatkem na nozicky, ale nevim, zda je nejaky rozdil v kolekcich? Zda treba Buggster S 2012 je v necem lepsi nez Buggster S 2009?
A taky vybiram barvu, treba se mi moc libila oranzova v limited collection 2009, ale premyslim, zda na moc nepujdou mouchy. Pripadne mam moznost koupit fialovou za dobrou cenu.
Dekuju moc za zkusenosti a nazory
Alca
Ahoj, tak já mám TFK Buggster S Air 2011 v čokoládové barvě se stupátkem a nemůžu si ho vynachválit. Být tebou tak bych rozhodně koupila minimálně kolekci 2011 a výš. Protože mají lepší materiál (pevnější) a lepší vyřešené místo pro nožičky a tak se i po dlouhém používání se neodloupne ta guma
, kterou tam dávali dřív.
Diky moc, uz ho mam taky par tydnu doma, nakonec jsme tedy skoncili u klasiky, bo jsem ho sehnala novy (z vystavy, model 2012) za super cenu
Ale dekuju za reakci ![]()
@Aliik píše:
Diky moc, uz ho mam taky par tydnu doma, nakonec jsme tedy skoncili u klasiky, bo jsem ho sehnala novy (z vystavy, model 2012) za super cenuAle dekuju za reakci
Tak to je super, přeji příjemné ježdění
.