Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, majitelky těchto kočárků, můžete napsat jaký mají minusy? Potřebuji nutně golfky pro dceru a vedou tyhle dva, ale každý má své minus.:(Klasika no…Potřebuji prostorný, lehký. U nunny mám strach jestli není uzký a nemam radost ze 4 kolky, u TFK zas rukojet(raději bych spojenou).Méte zkušenosti s těmito, jak se s nimi jezdí v zimě? Doma sice mám sporták, ale s dcerkou už je to tíha a malá začala dost chodit a jí a sporták je docela masakr.Budu ráda za každý postřeh i třeba za jiný typ.
Máte zkušenost s TFK Buggster?
Přidejte zkušenost s TFK BuggsterMáme buggster, v zimě super (máme teda ten s nafukovacími kolečky S Air, nevím jak jsou na tom ta menší, nenafukovací kolečka), projela jsem všude, byli jsme s kočárkem i v lehkém terénu, je dobře ovladatelný, občas jsem ovládala i jednou rukou a dá se to v pohodě zvládnout. Kočárek je lehký a pevný, má velkou nosnost a pro dítě je opravdu hodně prostorný. My jsme s ním jezdili asi rok a půl a musím říct, že za mě je to ten nej sporťáček.
To ráda slyším:)mám momentálně britax b Motion 3, je super ale přece jen dcerka už začala dost chodit, tak potřebuji něco lehčího…
@Crystal87 my jsme popravdě druhý kočárek vůbec nechtěli, ale předloni jsme se vydali na ForKids do Brna a tam jsme tento kočárek objevili, vyzkoušeli a opravdu nás zaujal, žádné hrkátko, jako měli kamarádky, ale stabilní kočárek. Takže jsme našetřili kačky, pořídili a opravdu nelitujeme. Jen jsem pak dokoupila pláštěnku na míru, ušila nánožník, froté potah a spokojenost největší, prcek si kočárek oblíbil. Jezdili jsme s ním tak do jeho 2 let a 3 měsíců, pak jen když jsme byli mimo město na výletě a chtěli jsme aby odpolko spinkal. Za mě fakt skvělá volba. Pokud je možnost, doporučuju kočárek vyzkoušet. Já jsem původně chtěla britax agile, ale nesedla mi rukojeť, prostě se mi blbě držel.
No mám možnost koupě, má i tu nafukovací kolečka, ale váhám
určitě bysme pro něj jeli ale líbí se mi, ale bojím se ze s ním v zimě neprojedu (sporťák bych musela prodat)
No mám možnost koupě, má i tu nafukovací kolečka, ale váhám
určitě bysme pro něj jeli ale líbí se mi, ale bojím se ze s ním v zimě neprojedu (sporťák bych musela prodat)