Thajsko s dítětem

26574
20.1.19 16:31

Řeknu ti, jak to děláme my. Máme procestováno dost v Asii i v Africe.
Dostatečně dopředu (většinou až když máme letenky6-10 měsíců předem) si najdeme na internetu místní (třeba thajské) cestovky a do vybraných 10-30 pošleme email s naším hrubou představou, aby nám vypracovali návrh.
Samozřejmě se to liší podle toho, kde můžeš nebo chceš řídit sama. Tam kde chce, tak třeba chceme jen nějaké části od cestovek, tam kde se řídit nedá, tak chceme celou cestu.
Pak uděláme výběrové řízení a s vybranou cestovkou to ladíme, dokud se nám to nelíbí.
Z poslední doby máme takhle procestovaný Uzbekistán nebo Vietnam. Naopak třeba Omán jsme si dělali sami.
Děti aktuálně 6+9, v zámoří se pohybujeme od 2,5 let mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
20.1.19 16:42

@jenny.fields jé, děkuju. A nemáte nějaké tipy na takové cestovky v thajsku? Tohle mě tedy vůbec nenapadlo abych pravdu řekla :) začínáme to teprve plánovat, ale jsem na začátku a už jsem v tom ztracená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
20.1.19 16:43

Ahoj, najdi si na youtube kanál Mámou Stylově. Na Vánoce 2017 byla s rodinou a dvěma dětmi asi měsíc?v Thajsku a natočila o tom několik vlogů, myslím, že tam najdeš všechno co potřebuješ i zkušenosti do jaké oblasti jet, ubytování, ceny, výlety atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.1.19 16:47
@emimka20 píše:
@jenny.fields jé, děkuju. A nemáte nějaké tipy na takové cestovky v thajsku? Tohle mě tedy vůbec nenapadlo abych pravdu řekla :) začínáme to teprve plánovat, ale jsem na začátku a už jsem v tom ztracená..

Thajsko jsme takto ještě nedělali. Dobré je kombinovat válečku u moře a poznávačku. Většinou máme 2/3 poznávačku, zbytek moře. Vietnam jsme teď měli u moře v prostředku jen 3 dny. Tripadviser je dobrý zdroj referencí i na cestovky, jinak hlavně používáme zdroje v Aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.1.19 16:49

Na podzim jsme byli s klukem (v té době 7 let) v Bangkoku a dělali jsme si sami výlet na most přes řeku Kwai a Hellfire Pass. Jízdenky na vlak, řidiče s autem jsem zařizovala přes tyhle stránky https://12go.asia/en a ubytování jsem hledala přes booking.
Jinak dost tipů získáš na FB stránce Cestování s dětmi

• Citovat
  • Upravit
346
12.1.20 22:03

@jenny.fields Mohla bych poprosit o nejake tipy na Oman.. uz mam celkem predstavu a nactenych par blogu Oman with kids, ale i tak.. prece jen s 3 detma prvni vetsi trip.
Moc diky, klidne SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.1.20 09:52
@MV313 píše:
@jenny.fields Mohla bych poprosit o nejake tipy na Oman.. uz mam celkem predstavu a nactenych par blogu Oman with kids, ale i tak.. prece jen s 3 detma prvni vetsi trip.
Moc diky, klidne SZ :mavam:

Pošlu do sz odkaz na náš cestopis, pokud nepatří mezi ty, c o jste četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí