Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Protože umím předvídat. A naštěstí dobře. Čekala jsem že na tak drahou věc budou i kontroverzní odpovědi. Po zkušenostech v jiných diskuzích podobného ražení. A teď jsem ráda za anonymitu, dobře jsem to odhadla. Dokonce, už je to asi 6ta konverzace kde jste vy i já a kde jenom plyvete na ostatní a názor ostatních pro vás neexistuje. Kde ukazujete, že jak strašně zlé je když někdo nedejboze kupuje levnější věci. Do teď jsem to jen sledovala a teď teda, jsme se střetli poprvé.
Dočítej, veletajemný tulipánku. ![]()
@stín katedrál píše:
Dočítej, veletajemný tulipánku.
Byla jsem rychlejší v psaní reakce než čtení předchozího. Nevadí…jen přemýšlím nad tou reklamou ![]()
@dedex tak anonym byl zrušen, teď když nejsi inkognito, ti znovu opakuji, jak jsem psala nemam problém s levnou kosmetikou, začínala jsem na ní. Ale jsou značky, které podporovat nebudu, protože kradou něco, co vymyslel někdo jiný. A samozřejmě, kdyz budeš mít v ruce originál paletky a tu napodobeninu rozdíl bude nesrovnatelny. Odstíny stínů jsou úplně jiné, pigmentace také.
Proto píšu že kdyz jsem chtela kvalitu za dobrou cenu, koupila jsem Inglot, na to si vůbec nereagovala a porad si jedeš to samé s tou samou značkou nebo odnoží. Takze davam adminum za pravdu, že to smrdí reklamou.
@lachtanice86 píše:
@dedex tak anonym byl zrušen, teď když nejsi inkognito, ti znovu opakuji, jak jsem psala nemam problém s levnou kosmetikou, začínala jsem na ní. Ale jsou značky, které podporovat nebudu, protože kradou něco, co vymyslel někdo jiný. A samozřejmě, kdyz budeš mít v ruce originál paletky a tu napodobeninu rozdíl bude nesrovnatelny. Odstíny stínů jsou úplně jiné, pigmentace také.
Proto píšu že kdyz jsem chtela kvalitu za dobrou cenu, koupila jsem Inglot, na to si vůbec nereagovala a porad si jedeš to samé s tou samou značkou nebo odnoží. Takze davam adminum za pravdu, že to smrdí reklamou.
Proboha jakou reklamou The balm nemám a prostě používám makeup revolution. Ale dobře… Jeden z nejlepších krému co mám je bum bum cream. To je taky řekla když tohle napíšu?
@dedex píše:
Proboha jakou reklamou The balm nemám a prostě používám makeup revolution. Ale dobře… Jeden z nejlepších krému co mám je bum bum cream. To je taky řekla když tohle napíšu?
Nechapu poslední vetu
@dedex píše:*Reklama (oprava)
@dedex Navic pořád nechápu pointu diskuze si spokojená s MUR, The Balm ti přijde drahý, tak proč to řešíš? Zůstaň u toho co ti sedí, ne?
@lachtanice86 píše:
@dedex Navic pořád nechápu pointu diskuze si spokojená s MUR, The Balm ti přijde drahý, tak proč to řešíš? Zůstaň u toho co ti sedí, ne?
Ano sedí v rámci možností. Nemám moc velké srovnání. Třeba někdo kdo má to i to, nebo třeba the Balm a co já vím třeba paletky jiné značky by mohli napsat. Ano the Balm je dražší, ALE narozdíl od (něčeho) to má ty a ty vlastnosti. Asi ne o takového jsem tu čekala původně. Abych si udělala obrázek. Aspoň minimální.
@dedex hele jako u většiny značek je něco super a něco nic moc. Od the balm, jsou za mne top rozjasnovace, hlavne Mary Lou manizer, ten mám už cca 2baleni, je toho hodně, skoro to neubyva, ale ja to používám treba i jako oční stiny. Tvarenky jsou fajn treba big mama, ale musíš mít lehkou ruku, bronzer Bahama mama super, ale ne na mě, sem hodně svetla, ale třeba paletky na oči, za mne zklamání. Ale mela jsem jen nude tude, nude dude a meet matte. Doporučuji jit do Douglas, u nas ve městě tam mají stojan The Balm a všechno si vyzkoušet.